100%NL Magazine hannah
Zie ook:
Delen

WOW: Dít product helpt jouw pigmentvlekken sterk te verminderen

Heb jij last van pimentvlekken en wil je deze graag verminderen? Zoek dan niet verder, want dit product gaat jou helpen!

Vanispot

Het is hartstikke vervelend, maar helaas hebben veel mensen te maken met pimentvlekken op zijn of haar huid. Er wordt veel naar oplossingen gezocht, maar helaas kunnen sommige mensen niet het juiste middel vinden om pigmentatie te verminderen.

hannah bracht nu Vanispot, bestaande uit hannah Spot on en Spot off, op de markt. Deze tubes helpen lokale pigmentatie sterk te verminderen. Dit sluit volledig aan op de Equalizer (dagelijks inzetbare crème om de huid te egaliseren). Vanispot pakt pigmentvlekken plaatselijk en bij de kern aan en dit alles dankzij de combinatie van actieve ingrediënten en hoog gedoseerde zuren. Deze twee tubes zijn zo gemaakt om in twee verschillende fases te gebruiken.

Spot on Spot off

Je begint met het smeren van de hannah Spot on crème. Dankzij de zes unieke zuren in deze tube, wordt de hyperpigmentatie in de eerste fase aangepakt en voorbereid. Dit zorgt ervoor dat celvernieuwing wordt gestimuleerd, zodat het overmatige pigment naar de oppervlakte van de huid wordt gehaald. Deze zes zuren zorgen voor een effectieve start in verbetering van de pigmentvlekken.

Vervolgens begin je met het smeren van de hannah Spot off crème. Nu wordt de hyperpigmentatie met een mix van vijf andere zuren effectief bestreden. Nu wordt het overmatige pigment afgestoten en de huid wordt verhelderd. Om het resultaat te versterken wordt Vanispot gecombineerd met de Equalizer als huidverbeterende crème. Met deze drie producten samen is een vlekkeloze huid echt binnen handbereik, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Dagelijks camoufleren en steeds je make-up bijwerken in het openbaar hoeft nu dus niet meer.

Over hannah®

Het merk hannah® is voortdurend actief als het gaat om spraakmakend geavanceerde producten voor huidverbetering. Stuk voor stuk zijn deze gebaseerd op de meest nieuwe inzichten, innovatieve ingrediënten, met oog voor duurzaamheid en met respect voor de huid én het milieu. Dat geldt ook voor de zonproducten van hannah, waarmee het merk van Nederlandse bodem bewijst dat het op een verantwoorde wijze genieten van de zon én het behouden van een mooie en gezonde huid perfect te combineren is. Niet alleen een optimale bescherming van de huid, ook nog eens vegan, microplastics free én duurzaam! 

Benieuwd naar dit product van hannah? Klik dan op deze link.

100%NL Magazine Hannah

Bron en Beeld: Hannah

Delen