100%NL Magazine Vakantie pier
Delen

Job-alert: Corendon zoekt wereldreiziger!

De tofste baan van Nederland bestaat: Corendon zoekt Wereldreiziger!

Wie wil dit nu niet? Betaald worden om drie maanden op reis te gaan! Van Bali tot Griekenland en van Bonaire tot Turkije; de Wereldreiziger reist in juni, juli en augustus naar vele verschillende bestemmingen! Deze toffe baan biedt een unieke kans voor foto- en videografie talenten met een passie voor reizen.

“Wij willen de volgers van onze socialmediakanalen zoveel mogelijk inspireren en daarvoor hebben we mooi beeldmateriaal nodig. Met deze vacature leggen we de focus op het visuele aspect van social media en dan met name Instagram. Voor elke foto- en videograaf met een grote passie voor reizen is dit naar ons idee een droombaan. In drie maanden reis je de wereld rond en schiet je content op vele prachtige vakantiebestemmingen. Deze job is overigens wel keihard werken. Je maakt lange dagen, want de ene dag schiet je beelden van een hotel op Curaçao, die je monteert en bewerkt in het vliegtuig op weg naar de volgende bestemming en de volgende dag sta je alweer op een Grieks strand. Uiteraard heb je tussendoor tijd voor een verkoelende duik in de zee of een drankje onder de palmen”, aldus PR Manager van Corendon Daisy Homoet-Mijnals.

Solliciteren

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan via het Instagram van Corendon en via de website! Solliciteren kan tot 1 mei. Sollicitanten moeten minimaal vijf foto’s en één korte video op hun Instagram feed plaatsen met #Corendon en #droombaancorendon. De drie kandidaten met het meeste talent mogen door middel van een challenge een extra opdracht doen waarna de winnaar drie maanden langs de wereld reist.

Bron: Corendon

Delen