VAMOS A LA PLAYA! Corendon biedt coronavrije vakantie aan
Delen

VAMOS A LA PLAYA! Corendon biedt coronavrije vakantie aan

Hoewel de corona-maatregelen intussen flink zijn versoepeld, zijn we nog lang niet terug op het oude niveau als het gaat om vliegvakanties of zelfs vakanties in het algemeen. Om mensen deze zomer tóch nog van een vakantie kunnen te laten genieten, heeft Corendon een oplossing gevonden: een coronavrije vakantie!

Voor een beperkt aantal bestemmingen biedt reisorganisatie Corendon vanaf 26 juni coronavrije vakanties aan. Vanaf deze datum zullen alle reizigers die een dergelijke vakantie boeken, worden getest op een testlocatie vlakbij Schiphol. Ook wordt er gezorgd dat deze reizigers zo weinig mogelijk in contact komen met besmettingsbronnen op de weg naar de eindbestemming.

Steven van der Heijden, CEO Corendon: “Vakantie waarbij je 1,5 meter afstand van elkaar moet houden of mondkapjes moet dragen, is voor ons geen vakantie. Wij willen dat onze klanten zich vrij en zorgeloos kunnen bewegen tijdens hun vakantie en daar gaan we vanaf 26 juni voor zorgen. Zowel tijdens de vlucht als in het hotel, kunnen onze gasten zich net zo ontspannen en in de watten laten leggen als onder normale omstandigheden. De enige restrictie is dat gasten het resort niet kunnen verlaten omdat we dan hun veiligheid niet meer kunnen garanderen. De ervaring leert echter dat veel klanten het resort tijdens hun vakantie sowieso vaak niet verlaten omdat het alles biedt; zowel culinair als op het gebied van animatie. We gaan er daarom vanuit dat het merendeel van onze vakantiegangers dit er graag voor over heeft om weer onbezorgd vakantie te kunnen vieren.”

Een coronavrije vakantie kan alleen worden gegarandeerd als Corendon de volledige controle heeft over de reis. Daarom zal er worden gestart met de bestemming Antalya waar de reisorganisatie meerdere hotels bezit. Ook worden bestemmingen als Ibiza, Curaçao, Sardinië en Sicilië overwogen om coronavrije vakanties aan te bieden. Er moet nog veel worden geregeld en uiteraard staat de gezondheid en de veiligheid van de vakantieganger altijd op de eerste plaats.

Bron: Corendon | Beeld: iStock

Delen