100%NL Magazine Etos
Delen

LIFEHACK: Een droomvakantie voor niks? Zó gemakkelijk regel je dat!

Nog geen plannen deze zomer, maar wil je er wel graag op uit? Dan klinkt een gratis droomvakantie waarschijnlijk als muziek in de oren. Lees snel verder...

Waanzinnige Winweken

Het wordt zonniger, we gaan vaker naar buiten en kunnen er eindelijk weer op uit. Iedereen heeft zin in de zomer en bij Etos pakken ze daarom he-le-maal uit, want ook zij hebben ongelooflijk veel zin in de zomer.

Zo kan je nu niet alleen bij Etos terecht voor je deodorant, zonnebrand of tandpasta… Maar de komende vier weken maak je ook nog eens kans op hele mooie prijzen. Het zijn nu namelijk de Waanzinnige Winweken bij Etos. Bij élke aankoop die je bij Etos doet, zowel in de winkel als online, maak je kans op waanzinnige prijzen. Klinkt dat niet geweldig en heel aantrekkelijk?

Wat zijn de prijzen?

De prijzen zijn echt ongelooflijk. Denk aan onder andere een last minute vakantie van TUI, een elektrische fiets van Stella, nieuwe koffers van Princess of één van de andere toffe prijzen: dagjes weg tot zonnebrandpakketten. Dus race naar Etos of shop op Etos.nl en mis het niet. Wie weet vlieg jij straks gratis naar de zon…

Hoe werkt het?

Ga snel naar www.etos.nl/acties/winweken om te zien welke waanzinnige prijzen er nog meer allemaal te winnen zijn. Het werkt als volgt: elke klant die in deze periode bij Etos een aankoop doet, zowel in de winkel als online, krijgt een voucher met daarop een unieke code die ze kunnen krassen. Geen hoofdprijs gewonnen? Dan heb je in ieder geval een lekkere korting van €2.50 op je volgende aankoop te pakken. Altijd prijs dus.

Ren dus snel naar één van de winkels van Etos of shop online en doe mee!

100%NL Magazine Etos

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Etos

Delen