Een fietstour in Nederland is de nieuwe citytrip!
Delen

Een fietstour in Nederland is de nieuwe citytrip!

Als je aan een citytrip denkt, denk je aan een fietstour! Een fietstour is de perfecte manier om in een paar uur tijd de hele stad te ontdekken. Door de corona crisis zijn we alleen minder geneigd om het vliegtuig te pakken naar een leuke stad. Maar wist je dat je in de Benelux en Duitsland ook héle leuke fietstours kunt doen?

Terwijl de fietsgidsen van Baja Bikes in Barcelona dit jaar niet rijk worden, zien steden dicht bij huis een toename van deelnemers die op de fiets de stad willen leren kennen. Steden als Keulen, Rotterdam, Leeuwarden en Maastricht zijn ontzettend populair!

De familie Van Beuningen deed vorige week een fietstour met gids in Rotterdam, en ontdekte de havenstad in 3 uur op twee wielen. Onder leiding van gids Marijn hadden ze een top ochtend. Monique van Beuningen: “We doen normaal gesproken een stedentrip naar plekken als Dublin of Alicante, maar ik had nog nooit met Baja Bikes in Nederland gefietst. Een verrassende aanrader!”.

Baja Bikes is al 15 jaar de marktleider in Nederlandstalige fietstours met gids over de hele wereld. Dit jaar had een top-jubileumjaar moeten worden, maar Covid-19 gooide roet in het eten. Het werd een jaar om te overleven. Rigtmar Brandenburg, CEO: “Gelukkig hebben we een sterke financiële ruggengraat en zijn we inmiddels op zo veel bestemmingen actief, dat we ook dicht bij huis mensen kunnen bedienen.”.

Bezoek dit jaar eens een leuke stad dicht bij huis en ondervind wat ons eigen land of de buurlanden te bieden hebben. Ontdek een van de 34 steden in Nederland, Duitsland, Luxemburg of België op een fiets van Baja Bikes; een veilige manier om een stad te ontdekken!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Baja Bikes.

Delen