100%NL Magazine Slagharen
Zie ook:
Delen

Met een groot gezin of familie op vakantie? Dan is dit park écht een bezoekje waard!

Zijn jullie met meer dan 6 personen, maar kun je nooit een geschikte accommodatie vinden? Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft vernieuwingen doorgevoerd waardoor grote gezinnen/families hier ook terecht kunnen!

Slagharen

Het is één van de meest gezellige familiepretparken van Nederland: Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Al jarenlang kiezen gezinnen voor een gezellig dagje, of zelfs meerdere dagen Slagharen. Je kunt er namelijk ook overnachten. Sinds 1963 tovert het park bij iedereen een lach op het gezicht en dat zullen ze nog lang blijven doen.

Groot gezin of familie

Grote gezinnen of families willen net als andere mensen ook op vakantie, of naar een pretpark. Toch is het voor deze gezinnen en families moeilijker om een geschikte accommodatie te vinden waar iedereen in past. Attractie- & Vakantiepark Slagharen gaat wederom voor een grote vernieuwing en zij hebben nieuwe, moderne lodges gerealiseerd voor maximaal 8 personen!

Grote lodges

Er zullen in totaal 60 nieuwe lodges worden gebouwd en die zijn vanaf 1 juli 2024 beschikbaar. De accommodaties zijn niet alleen groot, maar ook energieneutraal en ze worden voorzien van warmtepompen, zonnepanelen en duurzame isolatie. Daarbij hebben alle woningen 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers, een sfeervolle ‘woonkamer’ met luxe keuken en een ruim terras met veel groen.

De woningen zijn vanaf volgend jaar te huur in een premium en VIP-variant.

Reserveringen

Het vakantiepark van Slagharen bestaat uit meer dan 650 accommodaties en dat is echt onwijs veel. De grote lodges zijn nóg niet te boeken, maar het goede nieuws is dat de overige accommodaties al wel te reserveren zijn voor 2024. Nog een voordeel: als jij op het vakantiepark verblijft, heb je onbeperkt toegang tot het attractiepark en waterpark Aqua Mexicana.

Wil jij zeker zijn van een plekje op het vakantiepark van Slagharen volgend jaar en wil je met een groot gezin of familie genieten in de grote lodges ? Houd dan de website goed in de gaten.

Bron en Beeld: Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Delen