100%NL Magazine Oldenhermanns
Delen

Deze hilarische voorstelling moet je gezien hebben!

Van de kinderzandbak naar de nachtclub: het lijkt een hele onwerkelijke combinatie als thema van deze komische voorstelling van Lize van Olden en Anna Hermanns. In de voorstelling UNSEXED sleuren deze twee dames je mee naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur!

In een reeks hilarische scènes rennen Lize van Olden (34) en Anna Hermanns (36) van zandbak naar darkroom en van hockeyveld naar nachtclub. Op stiletto’s, op de bakfiets, als vrouw, als man of kruipend over straat. Maar altijd in stijl!

Ze doen een krampachtige poging om de façade van een mooi en gelukkig leven in stand te houden. Toch worden ze geconfronteerd met de naakte waarheid achter de zandbakrand, maar dan wel in een designerjurkje.

Oldenhermanns

OLDENHERMANNS won als OLDENOSBORN in 2014 het Cameretten Festival. UNSEXED is na ‘#Life’ de tweede voorstelling van Lize van Olden en Anna Hermanns.

Op 18 januari gaat de voorstelling in première in Theater Walhalla in Rotterdam. Van 20 t/m 23 februari is de voorstelling te zien in Theater Bellevue in Amsterdam.De voorstelling UNSEXED is nog t/m 13 april te zien in de theaters. Kijk voor de speellijst en kaarten op: www.oldenhermanns.com/speellijst/

https://www.instagram.com/p/BpG5MXLCJwk/?utm_source=ig_web_copy_link

Dit artikel is geschreven in samenwerking met SENF

Delen