In deze steden zijn biertjes het goedkoopst!
Delen

In deze steden zijn biertjes het goedkoopst!

Het is zover: je gaat eindelijk op vakantie. Je zit lekker op een terrasje met een ijskoud biertje, en voor even lijken al je zorgen als sneeuw voor de zon verdwenen. Totdat de ober met de rekening verschijnt en het lachen je snel vergaat... Maar wees gerust! Wij zetten speciaal voor jou de goedkoopste stedentrips op een rij!

Praag

De vliegtijd naar Praag is 1 uur en 30 minuten en dus ben je zo op bestemming! Praag is een ontzettende mooie stad waar genoeg te beleven valt. In Praag betaal je gemiddeld €1,63 voor een biertje. Maar niet alleen het bier is goedkoop in deze mooie stad, ook andere alcoholische dranken zijn er redelijk goedkoop. Hier wil je nooit meer weg!

Boedapest

Hongarije staat in de top 10 van goedkoopste landen in Europa. Naast dat Boedapest een prachtige stad is en heel veel moois te bieden heeft is het er dus ook goedkoop! In Boedapest koop je 0,5 liter bier vanaf €1,50! Proost!

Lissabon

Na slechts twee uur vliegen kun je al in de Portugese hoofdstad Lissabon zijn. Lissabon is de perfecte stad om er een paar dagen tussenuit te gaan. Een biertje kost hier gemiddeld €2,40, wat het heel betaalbaar maakt. Een stedentrip naar Lissabon moet je gedaan hebben!

Korting bij Bolderman Excursiereizen!

Om het nóg aantrekkelijker te maken heeft Bolderman Excursiereizen dit weekend een hele gave kortingsactie!  Het hele weekend geven zij maar liefst € 25,- korting op álle boekingen! Ook op alle stedentrips die al te boeken zijn vanaf € 79,- per persoon! Dus ga snel naar de site en pak deze kans!

100%NL Magazine Bolderman

 

Deze tekst is geschreven in samenwerking met Bolderman Excursiereizen

Delen