100%NL Magazine I Love Urban
Zie ook:
Delen

Jandino presenteert opnieuw het I Love Urban festival!

Het succes van het vorige I Love Urban is nauwelijks achter de rug en Jandino Asporaat is alweer volop bezig met de volgende editie van het evenement! Dit jaar zal er een thema aan de avond worden gekoppeld, ‘A White Night’. Iedereen zal in het wit gekleed zijn. De kaartverkoop begint volgende week!

Rotterdam, de gelukkigste stad van Nederland, zal opnieuw een podium bieden aan het succesvolle I Love Urban indoor muziekfestival! Het grootste Urban indoor festival van Nederland is inmiddels een begrip geworden in Nederland en heeft in de afgelopen twee edities Rotterdam Ahoy uitverkocht.

De line-up

Namen als Broederliefde, Judeska, Lil Kleine, Frenna & Bizzey waren in de voorgaande line-ups te vinden. Afgelopen editie kwam er door de groei en populariteit van het festival een extra zaal bij genaamd de ‘Caribbean Carnaval Area’.

Het festival keert zaterdag 16 november 2019 terug naar de Ahoy in Rotterdam van 22:00 tot 07:00. Minimumleeftijd 18+ en de dresscode is witte bovenkant! Entree vanaf € 27,50 en de kaartverkoop start maandag 28 januari om 10:00u via www.iloveurban.com. 

Wees er op tijd bij, want er zijn een beperkt aantal Fase 1 tickets beschikbaar!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met het Huis van Asporaat

Delen