header_veluwe kopiëren

Weg met de stress: hier kom je helemaal tot rust tijdens de feestdagen!

Het is bijna kerstvakantie en dus kunnen we even bijkomen van een veelbewogen jaar. Ben jij er ook écht aan toe om er even lekker tussenuit te gaan met je gezin? Dat snappen wij! Dus hebben wij de meest unieke locaties in Nederland voor je op een rijtje gezet.

Midden in de natuur

Waar kom je nu beter tot rust dan in de natuur? Gelegen in de bossen van Lunteren, midden op de Veluwe vind je Landgoed de Scheleberg.

Met allerlei sport- en speelvelden én een manege in de buurt is er genoeg te doen voor het hele gezin. Geniet van de prachtige natuur! Vanaf het landgoed zijn er diverse fiets- en wandelroutes door de omgeving. Natuurlijk mag je een bezoek aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe zeker niet overslaan!

Winterse gezelligheid in de heuvels

Wil jij deze vakantie de authentieke en gezellige kerstsfeer proeven? Dan is Résidence Valkenburg de bestemming voor jou! Een unieke locatie in het zuidelijkste puntje van ons land.

Met een speeltuin en restaurant in Ibiza style is hier genoeg te beleven voor jong en oud.

Combineer je tripje met een bezoek aan Valkenburg en Maastricht. Valkenburg transformeert in december tot een échte kerststad. In zowel de Gemeentegrot als de Flueweelengrot vind je kerstmarkten. Ook vind je er de grootste ondergrondse kerststal van Europa, gemaakt van zand. Ga lekker kerstshoppen in de historische binnenstad van Maastricht of geniet van een lekkere Glühwein of chocolademelk bij één van de kraampjes op de kerstmarkt. Genoeg te doen dus!

Vakantie aan het water

Ben jij een echte vis- en waterliefhebber? Dan voel jij je als een vis in het water op Park Westerkogge. Dit prachtige vakantiepark ligt in het Noord-Hollandse Berkhout en is dé locatie voor waterliefhebbers.

Met een restaurant met een terras aan het water, vismogelijkheden en steigers hoef je je hier niet gauw te vervelen. Daarnaast zijn er diverse sport- en spelmogelijkheden en liggen er diverse leuke steden in de nabije omgeving.

Breng eens een bezoekje aan de wereldberoemde Zaanse Schans in Zaandam of het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Mogelijkheden genoeg!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met TopParken.