100%NL Magazine Fletcher
Delen

Logeren aan de Loosdrechtse Plassen: “voelt meteen als vakantie!”

Als wij op een zonnige vrijdagmiddag het terras van Marina Lounge aan de Loosdrechtse Plassen oplopen, voelt dat meteen als vakantie. Een plek waar – zo met z’n tweetjes – meteen alles van je afvalt. Het schreeuwt om een biertje, maar ik moet deze laten lopen – want zwanger – maar ook met een ice tea is het hier heel erg genieten…

Onze kamer in het bijbehorende Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam ligt op de begane grond en heeft hetzelfde prachtige uitzicht over de Loosdrechtse Plassen. De zon is inmiddels ondergegaan, buiten is het fris geworden, maar in het restaurant zijn de kaarsen aan. Met het lezen van de menukaart loopt het water ons in de mond. Het is een nieuw concept met veel verse vis-, schaal- en schelpdieren op het menu, maar ook lekkere salades. Omdat wij zoveel mogelijk willen proeven, kiezen we voor Shared Dining, waarbij we een proeverij van heerlijke gerechtjes uit de zee en van het land krijgen, met als afsluiter een dessert du chef. Eten voor twee was nog nooit zo leuk ;-)!

Wat een rust

De mogelijkheden in de omgeving zijn legio, je kunt naar Hilversum of Amsterdam om lekker te winkelen. Maar om dat fijne relaxte gevoel vast te houden, kiezen wij ervoor om te fietsen in het natuurgebied om het hotel en om in de eigen jachthaven een sloepje te huren. Wat een prachtige plek en omgeving. En wat een rust… Dat wordt de volgende keer wel anders, want onze drie kinderen hebben naar aanleiding van onze verhalen al aangegeven, dat ze dan zeker meegaan!

Speciaal voor 100%NL Magazine lezers!


Geniet van een 2 overnachtingen in het Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam nu van € 149 p.p voor maar € 89 p.p! Deze aanbieding is inclusief:

  • Ontvangst met een kopje koffie of thee
  • 2x overnachting
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x heerlijk 2-gangen diner in het luxe restaurant Marina Lounge op de dag van aankomst
  • Informatiepakket inclusief fiets- en wandelroutes
  • Gratis WiFi

Arrangement is geldig t/m 31-03-2019 (m.u.v. feestdagen en evenementen) o.b.v. verblijf van twee personen op een standaard tweepersoonskamer. Prijs is exclusief tax and handling fee (€ 2 p.p.p.n.) en weekendtoeslag bij verblijf op vrijdag-/en-of zaterdagnacht (€ 5 p.p.p.n.)

Meer informatie of boeken?
Ga naar www.fletcherhotelloosdrecht.nl/100nl
of bel 035 – 58 249 04

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fletcher

Delen