Je kan nu voor slechts 8 cent naar de sauna!
Delen

Je kan nu voor slechts 8 cent naar de sauna!

Heb je geen tijd om jezelf lekker in de watten te leggen? Vanaf nu hoef je niet meer een hele dag weg te plannen! Voor 8 cent per minuut maak je je eigen moment!

Select Wellness Centre gooit het roer om met een wereldwijde primeur. Vanaf nu hoef je niet meer alleen de volle dagprijs te betalen, maar betaal je 8 cent per minuut! Voor de persoon die het altijd te druk heeft, of voor degene die lekker even langswipt bij de sauna in de buurt! Ongeacht het tijdstip, kun je je eigen rustmoment creëren in de dag en je betaalt alleen voor de tijd die je daar besteedt. Zo kunnen mensen kennis maken met de sauna zonder dat ze een dagkaart hoeven te kopen. Lekker flexibel!

SWG heeft meer dan 25 sauna locaties in Nederland. Vind snel de vestiging bij jou in de buurt!

Tappen maar!

Dit nieuwe systeem wordt allemaal mede mogelijk gemaakt door Tapperuse; de app maakt “per minuut betalen” mogelijk voor allerlei vrijetijdsbestedingen. Je tapt in als je er bent, tapt uit als je weer gaat en tikt af via AfterPay. Je gebruikt Tapperuse om allerlei leuke dingen te doen, ook als je maar even de tijd hebt.

Win!

Heb jij zin om heerlijk een dagje te ontspannen en lekker tot rust te komen? Ga dan naar selectwellness.nl/transavia, los de rebus op de website op en maak kans op een entreebewijs voor 2 personen t.w.v. €57,50! Aanmelden kan t/m 31 december 2018. De winnaar wordt in januari 2019 bekend gemaakt.

 

Beeld: iStock

Delen