100%NL Magazine Slagharen
Delen

Slagharen Invites YOU! Op 20 & 21 april vindt het grootste kinderfeestje van Nederland plaats

Slagharen Invites YOU! 20 & 21 april organiseren wij Invites en wij nodigen alle jongens en meisjes uit om te komen naar het grootste kinderfeestje van Nederland. Beide dagen zijn er leuke influencers  aanwezig (bekend van YouTube, Instagram of TikTok) en zijn er supergave activiteiten waar je aan deel kan nemen. Uiteraard heb je naast alle leuke activiteiten ook toegang tot meer dan 30 attracties en de shows!

Naast een glimp van Bibi, Sterre, Ronald en Royalistiq is er op zaterdag ook een topmodel kleurwedstrijd, handlettering workstation, PlayStation game area en nerfgun arena. Op zondag komt Ronald samen met Wilbert en Derka optreden en zal Royalistiq live Fortnite spelen. Ook op zondag heb je toegang tot PlayStation game area en de Nerfgun arena.

Ben jij in het weekend van 20 of 21 april jarig? Dan heb jij als jarige op 20 en 21 april gratis toegang tot Invites. Vier samen met ons het grootste kinderfeestje van Nederland. Neem jouw familie, vrienden en vriendinnen mee en vier jouw verjaardag in Slagharen.

Kijk snel voor meer informatie op www.slagharen.com/invites

Deze tekst is geschreven in samenwerking met Slagharen

Delen