100%NL Magazine topparken
Delen

Waarom Nederland óók een fijne vakantiebestemming is!

Je hoeft niet heel ver te reizen om een leuke vakantie te hebben, ook in Nederland zijn er fantastische plaatsen waar je kunt genieten!

Nederland is ook een hartstikke fijn vakantieland. De vele vakantieparken in Nederland bieden veel faciliteiten en activiteiten waardoor Nederland ook een superfijne bestemming is om vakantie te vieren. Wij zetten voor jullie op een rijtje waarom vakantie in Nederland ook heel leuk is!

  • De reistijd. Ouders met kleine kinderen begrijpen dit wel: je bent nog geen kwartier onderweg en de kinderen vragen al of ze er al zijn. Een lange reis maken samen met kleine kinderen kan soms heel vermoeiend zijn. Als je in Nederland op vakantie gaat is dit gelukkig niet aan de orde!
  • Natuur. Nederland heeft zo veel te bieden. Houd je van bossen en ongerepte natuur? Dan is de Veluwe of Zuid-Limburg de perfecte bestemming voor jou. Of toch liever een strandvakantie? Dan is de Nederlandse kust ideaal voor jou.
  • Regen. Een beetje regen op je vakantie? Dat is in Nederland geen probleem. Met de vele indoor faciliteiten en binnen activiteiten is er voor de kinderen urenlang speelplezier te beleven.
  • Activiteiten. Een dagje op het park doorbrengen? Dan kan je je vermaken in het verwarmde binnen- of buitenzwembad met kinderbad, in de (indoor) speeltuinen of tijdens een activiteit van het entertainmentteam. Of ontdek leuke dorpjes en steden door middel van de mooiste wandel- en fietsroutes. Boek je je vakantie via TopParken? Dan krijg je korting op leuke uitjes in de omgeving van het park.
  • Huisdieren. Kan je je trouwe maatje niet missen op vakantie? Dat is geen probleem als je een vakantie boekt bij TopParken. Als je een vakantiehuis huurt zijn er maximaal twee huisdieren per vakantiehuis toegestaan.

Ben jij na het lezen van dit artikel ook helemaal om en wil je gelijk vakantie boeken in ons prachtige land? TopParken heeft nu een te gekke actie: de snelle beslisserskorting! Profiteer nu van 20% korting op de huurprijs (niet te combineren met andere kortingen).

Deze tekst is geschreven in samenwerking met TopParken

Delen