100%NL Magazine weerstand
Delen

TIPS: Déze producten dragen bij aan een gezonde weerstand

Nu het coronavirus al wekenlang ons leven beheerst proberen zoveel mogelijk mensen zo gezond mogelijk te blijven. Maar hoe zorg je ervoor dat je weerstand goed genoeg blijft?

Niet eerder was je weerstand zó belangrijk als nu, alles draait om het gezond zijn en blijven. Gelukkig zijn er genoeg producten om je weerstand te verhogen.

Levertraan Capsules

Deze pure levertraan capsules van Draisma zitten boordevol vitamine A en vitamine D en zorgt voor een positieve invloed op het immuunsysteem. De capsules zijn glutenvrij en super gemakkelijk in te nemen. De levertraanolie is in gesloten softgel capsules gegoten en hierdoor opent de capsule zich pas in de maag en wordt de kenmerkende levertraansmaak vermeden.

Multi VitaMin

Vitamines en mineralen zijn onmisbaar voor het goed blijven functioneren van ons lichaam. Wapiti Multi VitaMin zorgt ervoor dat je je energieker voelt én het geeft een boost aan je weerstand. Natuurlijk is goed en gezond eten essentieel, maar deze Multi VitaMin is hier een goede aanvulling op. Wapiti Multi VitaMin bevat alle essentiële vitamines en mineralen.

Kruidensiroop

De zwakke plekken in deze coronatijden zijn de keel en luchtwegen, daarom is het van belang dat we dit extra verzorgen. Met Wapiti Kruidensiroop zorg je voor een goede verzorging van je keel en je luchtwegen. De siroop is geschikt voor het hele gezin en is samengesteld uit natuurlijke kruidenextracten. Het geeft je keel een verzachtend gevoel, brengt je keel tot rust en helpt je om vrijer te ademen.

Tai-Ginseng

Tai-Ginseng is niet alleen een versterker van je weerstand maar zorgt ook voor innerlijke rust. Je slaat dus twee vliegen in één klap! Tai-Ginseng is een ideale toevoeging voor actieve levensgenieters want het bevordert een goede en gezonde nachtrust, houdt je jong en verhoogt je vitaliteit.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Emonta

Delen