100%NL Magazine Henry Quick
Zie ook:
Delen

De nieuwe Henry Quick werd getest: ‘Mijn vriendinnen zijn jaloers en willen hem nu ook!’

Een tijdje geleden deelden wij een oproep op het online platform van 100%NL Magazine of er mensen de nieuwe Henry Quick zouden willen testen. Vanaf moment één stroomden de enthousiaste reacties binnen en gaven er ruim 1000 mensen zich op. Vier gelukkige winnaars mochten de Henry Quick testen en delen hun ervaringen met ons!

Henry Quick

Met de Henry Quick heb jij een parel in handen. De Henry Quick is een draadloze steelstofzuiger die in tegenstelling tot andere steelstofzuigers niet zakloos is, maar gebruik maakt van filter pods. Door deze filter pods is de steelstofzuiger gemakkelijk te legen. De Henry Quick heeft een afneembare 25,2V lithium-ionbatterij die eenvoudig is te verwisselen en tot wel 60 minuten aan één stuk door mee gaat.

Daarnaast is de Henry Quick van alle markten thuis. Zeker weten dat dit je beste vriend wordt! Hij komt namelijk met verschillende accessoires waardoor hij ervoor zorgt dat hij ook bij de moeilijk bereikbare plekken komt. Je huis werd nog nooit zó schoon!

Wat vonden onze testers?

Uit de 1000 aanmeldingen werden Roos, Jeanne, Michelle en Alicia gekozen om de Henry Quick te testen. En we kunnen jullie alvast één ding verklappen: ze zijn alle vier razend enthousiast!

Om te beginnen bij het ontwerp van Henry Quick. Roos: ‘Hij ziet er eigenlijk heel chique uit voor een stofzuiger en daarnaast is hij ook gemakkelijk in elkaar te zetten.’ Michelle laat op haar beurt weten: ‘Hij is rood hoe leuk is dat en met dat vrolijke gezichtje kun je niet anders dan met goede zin aan je schoonmaak taak beginnen!’.

Foto van Alicia

Natuurlijk, het oog wil ook wat. Maar hoe tevreden zijn ze over het gebruiksgemak van Henry Quick? Jeanne: ‘Het gewicht is prima en daardoor erg handig in gebruik.’ Ook over de capaciteit waarover Henry Quick beschikt zijn de reacties lovend. Alicia: ‘Ik heb mijn beneden en bovenverdieping ermee gezogen en de zak zit nog steeds niet vol, tevreden dus!’.

De Henry Quick is te gebruiken op twee standen: de low en de high stand. Roos: ‘Beide standen gebruik ik, maar grotendeels de high stand. Vooral op het vloerkleed is het echt ideaal, hij zuigt dan perfect’. Alicia kies ook voor de high stand: ‘Ik heb het idee dat hij dan meer zuigt en het dan nóg schoner wordt.’ Michelle zegt hierover: ‘Ik zou de Henry normaal op de normale low stand gebruiken op mijn pvc vloer. Op de inloop mat en bovenverdieping op de vloerbedekking denk ik op de high stand. Omdat hier toch meer vuil in blijft zitten.’

 

Foto van Michelle

Al met al zijn de testers ontzettend blij met Henry Quick en kunnen ze hem nu al niet meer missen! Michelle: ‘Ik zou hem zeker aanraden aan vrienden en kennissen, mijn moeder was ook gelijk enthousiast. Hij is makkelijk in gebruik hij ziet er grappig uit en de vloerborstel met motor is ook super fijn in gebruik.’ Ook Alicia zou hem aanraden: ‘Dat zou ik zeker doen! Ik ben er zo enthousiast over dat ik mijn vriendinnen er al over heb verteld, die zijn nu jaloers en willen hem ook!’

Voor tester Roos zat er nog een éxtra voordeel aan Henry Quick: ‘Mijn puberzoon van 13 ging er mee aan de haal en vond het stofzuigen op deze manier geweldig om te doen, dus voor alleenstaande moeders is deze stofzuiger een aanrader! 😉 ‘

De zoon van Roos vrolijk aan het stofzuigen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Numatic

Delen