100%NL Magazine hannah

Selena heeft het fenomeen van Raynaud: ‘Hoe blij kun je zijn dat je na jaren een product ontdekt wat echt helpt.’

Een brede visie op de huid en de gezondheid ervan is onmisbaar als huidverbetering de doelstelling is. Al ruim vier decennia lang werkt hannah effectief probleemoplossend vanuit deze visie. Met de FiXing Touch wordt een effectieve oplossing geboden dat doelgericht is ontwikkeld, denkend vanuit specifieke huidproblemen. Zelfs uit een onverwachte hoek…

Selena Visser

Selena Visser is eigenaar van MAS Management, een ervaren managementbureau voor creatieve talenten in de media –en entertainmentbranche. Zij vertegenwoordigt talent op het gebied van televisie en entertainment, film en theater en social media. Daarnaast is zij al jaren nauw betrokken bij de Miss Nederland Organisatie en is zodoende met hannah in aanraking gekomen. Regelmatig ondergaat zij huidverbeterende gezichtsbehandelingen bij haar huidcoach en gebruikt zij verschillende producten van dit Nederlandse merk. Zo ook de FiXing Touch die niet alleen inzetbaar is voor haar gezicht, maar ook bij een ander fenomeen waar zij mee te maken heeft.

Het fenomeen van Raynoud

Selena Visser, 53 jaar, eigenaar Mas Management & Time to say Goodbye: “Zolang ik mij kan herinneren heb ik last van koude handen en voeten, waarbij de toppen van mijn vingers en tenen helemaal wit kunnen worden. Misschien beter bekend als wintertenen. Overigens heb ik dit niet alleen als het tien graden onder nul is. Ook in de zomer als ik in het zwembad spring en het water kouder is dan de temperatuur buiten. Het koude water laat mijn vingers en tenen meteen wit én koud worden en het duurt altijd lang voordat er weer kleur op verschijnt. Pas sinds een paar jaar weet ik dat dit een andere naam heeft: het fenomeen van Raynaud. Dit is een vaataandoening, waarbij je bloedvaatjes tijdelijk verkrampen en er daardoor minder bloed doorheen stroomt. Een wondje aan bijvoorbeeld je teen zal niet snel helen. Sterker nog, doordat de wond geen goede doorbloeding heeft, geeft het een snijdende pijn waar je niet heel veel aan kunt doen. Behalve afwachten wanneer dit weer dicht is. Wat in mijn geval, met name in de wintermaanden soms wel tot drie maanden kan duren… Hoe blij kun je dan zijn dat je na al die jaren een product ontdekt wat je serieus helpt om op een zachte én vooral snelle manier de wond te laten herstellen. Dat het bloed er weer doorheen kan stromen en de pijn van veel kortere duur is. Natuurlijk zorg ik ervoor dat ik niet te veel wisselingen van kou naar warm heb, want voorkomen is beter dan genezen. Maar het zit al in zo een klein hoekje dat je witte vingers krijgt. Hang maar eens de was op zonder handschoenen en een wondje bij je nagelriem zit er zo. Dat ik nu het voorrecht heb om een product te kunnen gebruiken dat mij hier enorm mee helpt, vind ik werkelijk fantastisch. Daarom hoop ik dat mensen het gaan gebruiken, want het helen van een wondje wordt echt versneld door de FiXing Touch van hannah. Ongelooflijk!”

FiX it

De hannah FiXing Touch is speciaal is ontwikkeld om littekens, een beschadigde en/of geïrriteerde huid te ondersteunen in het herstel. Rode plekjes ten gevolge van bijvoorbeeld onzuiverheden zijn ook vervelende ongemakken die vaak minder goed herstellen. De huid kan dan vrijwel niets meer verdragen en volledig uit balans raken. Buiten het feit dat het er aan de buitenkant niet egaal uitziet, voelt het ook niet prettig aan. Deze unieke formule zorgt er niet alleen voor dat de huid sneller herstelt, maar geeft daarnaast ook een aangenaam huidgevoel, waardoor een ruw aanvoelende huid weer zacht en soepel aanvoelt. De aanmaak van nieuw collageen wordt intensief gestimuleerd en littekens herstellen beter én mooier. Reguleert een goede vochtbalans en helpt de weerstand te verhogen. Stimuleert het bindweefsel en bevordert het immuunsysteem van de huid tegen externe invloeden. Bied bescherming zonder de huid af te sluiten, waardoor deze gehydrateerd blijft.

Multi-inzetbare fixer

Het bevat onder andere de krachtige antioxidanten Centella Asiatica en pro-vitamine D3, een mix van hoogwaardige siliconenoliën, Slangenkruidolie dat rijk is aan essentiële vetzuren. Zonnebloemolie, Squalane en vitamine E zorgen voor het regeneratieproces, de bescherming tegen vochtverlies en de algehele conditionering van de huid. FiXing Touch is inzetbaar van een schilferende huid en littekens tot aan gesloten schaafwonden en bij iedere huid die behoefte heeft aan krachtig herstel en bescherming. Zo blijkt dat deze fixer ook bijdraagt aan het huidherstel wanneer je te maken hebt met het fenomeen van Raynaud.

De FiXing Touch is verkrijgbaar via erkende hannah huidcoaches, check de salon locator.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met