bn er woning
Delen

Lekker loeren: deze BN’ers zetten hun huis te koop in 2023

Altijd al willen weten hoe bekende Nederlanders wonen? Om daarachter te komen zijn we in Funda gedoken!

Want meerdere artiesten hebben vorig jaar hun huis te koop gezet. We hebben een heerlijk lijstje met woningen gevonden en hieronder voor je op een rijtje gezet. En het leuke is: de meeste staan zelfs nog te koop. In wiens huis zie jij jezelf wel wonen?

1. De woonboot van Douwe Bob

Douwe Bob heeft meerdere jaren gewoond op een woonboot in Amsterdam, maar zette ‘m afgelopen najaar te koop. Dichtbij het water wonen vond hij namelijk niet veilig voor zijn zoontje.

Er zit een behoorlijk prijskaartje aan van € 1.375.000, maar dan heb je ook wat. De boot ligt aan het KNSM-eiland, een mooie uitvalsbasis midden in Amsterdam. De woonoppervlakte van 320 m² bevat 5 slaapkamers, 2 badkamers en een uitgebreide woonkeuken. Ook zitten er in de woonboot een heuse sauna én whirlpool, voor als alleen uitkijken op het water niet voldoende voor je is.

2. De villa van Rapper Boef

Rapper Boef zette vorig jaar zijn villa in Almere te koop. De villa staat op een flink perceel van 4.500 m² en in de tuin vind je onder meer een kunstgras voetbalveld en een trampoline.

Ook aan het interieur is veel tijd besteed: het interieurontwerp is namelijk begeleid door Eric Kuster. Het mag wat kosten… Hopelijk heeft Boef dus zijn woonverzekeringen goed op orde! Zoals de Funda-beschrijving van zijn huis zegt: ‘Wonen op dit niveau is een keuze’.

3. De 2-onder-1 kapwoning van Nielson

Nielson zette eind vorig jaar zijn huis in Dordrecht te koop. Het gaat om een twee-onder-een-kapwoning uit 1909 met een bescheiden woonoppervlakte van 109 m². De tuin is relatief gezien een stuk groter. Met name de badkamer is een échte eyecatcher in dit knusse huis.  

4. Het appartement van Lil’ Kleine

In Amsterdam staat sinds eind vorig jaar het appartement van Lil’ Kleine te koop. En een appartement klinkt misschien niet zo groot, maar met 305 m² woonruimte is niets minder waar. De woning is gelegen aan de Prinsengracht in het centrum van Amsterdam, en er zit dan ook een hoofdstedelijk prijskaartje aan van € 3.250.000.

De prijs per vierkante meter? € 10.656. Maar dan heb je niet alleen een grote woonruimte, maar ook een tuin in hartje A’dam! Oja, en ook een thuisbioscoop. Je moet trouwens wel van marmer houden, want in de keuken en badkamers kun je hier niet omheen!

5. De villa van Paul de Leeuw

Ook Paul de Leeuw betrok dit jaar een nieuw huis, waardoor zijn riante villa in Blaricum beschikbaar kwam op de huizenmarkt. Voor bijna drie miljoen staat het huis aan de Bierweg te koop.

De villa ligt op een groot perceel en in de tuin vind je naast een flink aantal bomen een zwembad om een frisse duik in te nemen. Je hoeft het huis overigens niet te verlaten om muziek op te nemen, want er zit een heuse muziekstudio in een van de kamers! En voor de echte liefhebbers: hij staat nog te koop!

Delen