100%NL Magazine Making Memories
Zie ook:
Delen

WAUW: In dít Making Memories fotojaarboek verzamel jij al je herinneringen van 2023

Alles draait om herinneringen maken en hoe leuk is het om al jouw foto's en herinneringen van het afgelopen jaar te bundelen in een boek? Dit fotojaarboek is een echte musthave voor het hele gezin!

Making Memories

Kirsten Schilder is de oprichtster van Making Memories. Alles draait om het maken van herinneringen en dat beseft Kirsten maar al te goed. Een uitje naar de bioscooop, een middagje in de speeltuin of een vakantie naar de zon. Dat zijn herinneringen die je voor altijd bijblijven.

Kirsten maakte al eerder een vakantieboek en -kwartet en een Kerstspel en nu brengt zij een fotojaarboek uit. Een echte musthave die jij sowieso thuis wilt hebben.

100%NL Magazine Making Memories

Fotojaarboek

CEWE en en Making Memories hebben de krachten gebundeld en samen hebben zij een fotojaarboek gemaakt. Het is als het ware een invulboek van jouw afgelopen jaar en er is niet alleen ruimte voor veel foto’s, maar ook voor verhaaltjes, leuke quotes en stickers. Hier kun jij alle mooie momenten van 2023 in bewaren. Het boek is niet alleen leuk om samen met je gezin te maken, maar het is ook leuk om ieder jaar terug te bladeren.

Benieuwd naar meer informatie over Making Memories? Klik dan op deze link.

100%NL Magazine Making Memories

100%NL Magazine Making Memories

Delen