Na het lezen van déze gezondheidsvoordelen wil jij vandaag nog beginnen met floaten!
Zie ook:
Delen

Na het lezen van déze gezondheidsvoordelen wil jij vandaag nog beginnen met floaten!

Heb jij last van stress, sport je veel, slaap je slecht of ben je zwanger? Je hebt er waarschijnlijk nog nooit over nagedacht om dan eens te gaan floaten bij Van der Valk. Dit rustgevende bad brengt onwijs veel gezondheidsvoordelen met zich mee. Wij zijn helemaal om en weten zeker dat jij dat na het lezen van dit artikel ook bent.

Gezondheidsvoordelen

Veel mensen hebben een magnesiumtekort en dat is dan ook één van de redenen waarom floaten voor heel veel mensen uitermate geschikt is. Daarnaast heeft het nog een hele rits aan gezondheidsvoordelen en die sommen wij even voor je op.

  • Werkt stressverlagend
  • Ultieme ontspanning van lichaam en geest
  • Bevordert herstel na lichamelijke top prestatie
  • Draagt bij aan een goede nachtrust
  • Boost je vitaliteit
  • Een moment voor jezelf

Ben jij zwanger of ken jij iemand die zwanger is? Dan raden wij floaten ook zeker aan, want tijdens de zwangerschap heb je extra magnesium nodig voor de groei van je baby. De baby onttrekt magnesium en daardoor kun je eerder last krijgen van zwangerschapskwaaltjes. Daarnaast worden je rug en bekken ook ontlast tijdens het floaten. Echt even volledig ontspannen voordat je bevalt dus. Wel is het advies om vanaf 4 weken voor de bevalling niet meer te gaan floaten!

Floaten bij Van der Valk

Van der Valk biedt meerdere cabines waarin jij kunt floaten. Dit kun je solo doen, maar ook samen met een vriend of vriendin. De floatcabines hebben genoeg plaats voor twee volwassen personen. Hoe leuk is het om dit aan iemand cadeau te doen, om vervolgens samen te genieten van een ontspannen middag?

De baden worden na iedere floatsessie leeggehaald en gereinigd en daardoor ben je verzekerd van kraakhelder floaten.

Heb jij interesse gekregen in floaten en ben je benieuwd in welke hotels je dit in Nederland kunt doen? Klik dan op deze linkjes. Floaten | Van der Valk Palace hotel Noordwijk (valknoordwijk.nl) / Floaten | Van der Valk Hotel Lelystad

Bron en Beeld: In samenwerking met Van der Valk

Delen