100%NL Magazine ogen
Delen

Het oog wil ook wat: natuurlijke voeding voor je ogen!

Wist je dat je je ogen ook kunt voeden om scherp te blijven zien?

Tekorten in vitaminen, mineralen, antioxidanten en aminozuren in je dagelijkse eetpatroon, zullen uiteindelijk ook leiden tot verstoringen van je zicht. Om goed te kunnen blijven zien – ook op oudere leeftijd – moet je even slikken.

Naarmate je ouder wordt, gaat de kwaliteit van je ogen ook achteruit. Een gevarieerde, evenwichtige voeding is heel belangrijk voor de bescherming van de gezondheid van de ogen. Macuview is een supplement dat wordt geadviseerd door oogprofessionals en bevat het Omega-3 vetzuur DHA. Dit is een stof die je lichaam niet zelf aanmaakt en waarvan het wetenschappelijk bewezen is dat het bijdraagt aan het in stand houden van een normaal gezichtsvermogen.

Daarnaast is het ook nog eens heel gemakkelijk in gebruik! Meng het poeder met water, zo ontstaat er een geel drankje dat snel opgenomen wordt. Zo komt de werkzame stof op de plek waar het zijn ondersteunende werk kan doen, namelijk het oog!

Macuview

MacuView is online te koop bij de betere opticiens, via www.macuview.nl én telefonisch: 033-422 00 46. Toch liever eerst een keertje proberen? Via [email protected] kun je gratis samples aanvragen en krijg je tevens een kortingsvoucher van 30%!

Dit artikel is geschreven met MacuView

Delen