100pmagazine_puzzel
Zie ook:
Delen

Déze bijzondere puzzel mag niet in jouw collectie ontbreken!

Puzzelliefhebbers opgelet! Nederlands bekendste komiek is nu in 1000 stukjes verkrijgbaar! Van typetjes als Willempie tot Heel Holland Bakt. Déze geweldige puzzel met André van Duin in de hoofdrol heeft ze allemaal!

André van Duin

André van Duin (75), wie kent hem niet? Met een carrière waar je u tegen zegt, is hij misschien wel Nederlands bekendste komiek van de afgelopen 50 jaar! De geliefde Heel Holland Bakt-presentator heeft jong en oud de afgelopen jaren enorm vermaakt met zijn welbekende typetjes. Zo voorzag hij eind jaren tachtig dieren van Voice-overs in het hilarische programma Animal Crackers, speelde hij een rol in de dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen en zien we hem tegenwoordig iedere zaterdag als vaste presentator van Heel Holland Bakt. Te veel om op te noemen dus! 

André van Duin Puzzel

Ben jij gek op puzzelen en André van Duin? Lucky you! Er is namelijk een heuse André van Duin puzzel uitgebracht. Deze gave puzzel bevat de leukste André van Duin typetjes van de afgelopen jaren en mag niet ontbreken in jouw puzzelcollectie! De puzzel bestaat uit 1000 stukjes en je vindt er typetjes zoals: Willempie, Ome Joop en nog vele anderen! En uiteraard loopt André op de achtergrond voorbij met een grote taart uit Heel Holland Bakt!

Shop hem snel voor het te laat is op deleusteshop.nl! 

deleuksteshop_andrevanduinpuzzel

Liefdes leven van André van Duin

De afgelopen twee jaar zijn op zijn zachtst gezegd geen makkelijke jaren geweest voor André van Duin. In januari 2020 overleed zijn echtgenoot en grote liefde Martin Elferink aan de gevolgen van kanker. Dit zorgde voor ontzettend veel verdriet bij de geliefde presentator. Daarnaast werd er ook bij André zelf kanker ontdekt. Toch lijkt het leven hem weer voorzichtig toe te lachen, want André heeft sinds kort een nieuwe liefde in zijn leven: de 61-jarige Fernando Reyes.

Beeld header: iStock.

Delen