100%nl moteo scooter
Delen

Zó voorkom je dat je deze winter zit te bibberen op je scooter!

Een scooter rijd je elke dag mee, en ook in de winter! Met het koude weer op komst, is het dus belangrijk dat je kan blijven rijden zonder te rillen van de kou. Regel dus daarom nu je winterpakket voor jouw SYM-scooter en wees de kou voor!

Vaak zijn handschoenen en een dikke broek zelfs niet warm genoeg om de temperaturen buiten te trotseren op je scooter. Met het winterpakket, speciaal gemaakt voor elke soort SYM-scooter, hoef je dus niet meer bang te zijn dat je het koud krijgt deze winter! Het winterpakket is voorzien van handmoffen en een beenkleed die je dealer graag voor je monteert.

Je kunt het winterpakket nu heel voordelig halen bij een SYM-dealer bij jou in de buurt. Je krijgt namelijk € 20 euro korting én een gratis warme SYM-muts bij aankoop van een winterpakket! Daar heb je zeker wel (warme) oren naar!

Vind jouw dealer

Waar is het SYM-pakket verkrijgbaar? Het SYM-winterpakket voor jouw scooter is verkrijgbaar bij erkende SYM-dealers. Je vindt een SYM-dealer bij jou in de buurt via de dealer locator. De actie loopt van 24 oktober 2018 t/m 31 januari 2019 en OP=OP!

Bekijk hieronder het SYM-winterpakket voor jouw SYM scooter:

Fiddle II winterpakket

Fiddle III winterpakket 

Jet14 winterpakket

Mio 50i winterpakket

Orbit II winterpakket

Symphony ST

Allo winterpakket

Orbit III winterpakket

Maxsym 400i winterpakket

Maxsym 600i winterpakket

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Moteo

Delen