100%NL Magazine Jan Smit en Barry Paf
Zie ook:
Delen

Dít is waarom mensen massaal kiezen voor onze eigen 100%NL windmolen!

Alle energieleveranciers zeggen dat ze duurzaam zijn, maar in de praktijk blijkt dat ze minder groen zijn dan je zou denken. Maar volgens de Consumentenbond, Natuur & Milieu en Greenpeace mag Pure Energie zich als enige energiemerk voor de 6de keer op rij de 'groenste energieleverancier van Nederland' noemen!

Windmolens en zonne-energie gelden in Nederland als belangrijkste opwekkers van groene stroom. Pure Energie haalt stroom uit maar liefst 71 windmolens in Nederland en 100%NL Magazine heeft er ook een! Op 27 november werd de officiële 100% NL windmolen in Waddinxveen onthuld door Jan Smit en Barry Paf. Als klant van Pure Energie kies je zelf je windmolen, zodat je precies weet waar je groene stroom vandaan komt. Kies voor de 100% NL windmolen en je kiest 100% voor groen!

Naast dat je bij Pure Energie helpt om Nederland te verduurzamen, ontvang je als lezer van 100%NL Magazine en/of luisteraar van 100% NL ook nog eens 350 korting op je energiekosten! Op deze manier ben je dus supergroen bezig en heb je er financieel ook veel voordeel aan. Ga nu naar www.pure-energie.nl/100nl, meld je aan,  en zet je groene handdruk op Nederland!

Delen