100%NL Magazine Jean-Marie en Carmen Pfaff
Zie ook:
Delen

FOTO: Zó zien de 3 dochters van Jean-Marie en Carmen Pfaff er nu uit!

Het was vroeger dé hit op de Nederlandse en Belgische televisie: De Pfaffs. Benieuwd hoe de familie er vandaag de dag uitziet? Wij delen een foto!

De Pfaffs

De Pfaffs was een Vlaamse realitysoap over het dagelijks leven van oud-doelman Jean-Marie Pfaff en zijn familie. De soap werd uitgezonden in België en Nederland. In 2002 werd het eerste seizoen uitgezonden en in de jaren daarna heeft deze familie een hele fangroep opgebouwd. Heel Nederland en België houdt van Jean-Marie, Carmen en de rest van de familie.

Jaren later

Helaas voor fans van de soap, zijn de Pfaffs al heel lang niet meer op televisie te volgen. Wel zijn veel familieleden actief op Instagram en dat tot grote vreugde van hun fans en volgers, want zo geven zij toch nog een kijkje in hun leven. Wij vinden het een feestje om te volgen!

Vandaag deelde Kelly, één van de dochters van Jean-Marie en Carmen, een foto met haar zussen, vader en moeder op Instagram. Het gezin poseert in prachtige, lange jurken en Kelly schrijft: ‘Proficiat mama en papa met jullie 50ste huwelijksjubileum.’ Wat een bijzonder mooi jubileum is dat. Hopelijk komen daar nog heel veel jaren bij.

Benieuwd hoe Jean-Marie, Carmen en hun dochters er vandaag de dag uitzien? Wij delen hieronder een leuke gezinsfoto.

Bron en Beeld: Instagram Kelly Pfaff

Delen