Even luisteren: 3JS brengen nieuwe single 'Talent' uit
Zie ook:
Delen

Even luisteren: 3JS brengen nieuwe single ‘Talent’ uit

De 3JS brachten onlangs een nieuwe single uit die talentvolle mensen inspireert en oproept om zich in te zetten en te ontwikkelen. Heb jij het nummer al geluisterd?

Nieuwe single “Talent”

Onlangs bracht de Nederlandse band 3JS een nieuwe single uit. Met deze Single willen zij ieder inspireren in jezelf te geloven en je talent te ontwikkelen. De 3JS laten weten dat het een shout out is naar iedereen die deze zomer zijn talent wil laten zien, van alle topsporters op de Olympische Spelen tot aan opkomende muzikanten.

Lyric-video

De band laat weten dat zij bezig zijn met het maken van een lyric-video voor de nieuwe single Talent. Zij willen in de video aandacht besteden aan vijf topsporters uit hun eigen dorp Volendam. Heel mooi bedacht! Bekijk hieronder een stukje van de video op de Instagram van de 3JS:

Over de 3JS

De Volendamse band 3JS bestaat al 19 jaar. Met het album Watermensen braken zij in 2007 door. Hiermee wisten Jan Dulles, Jaap Kwakman en voormalig bandlid Jaap de Witte een gouden plaat te bemachtigen, evenals met de albums Kamers Van M’n Hart (2008) en Dromers En Dwazen (2010). De bezetting van de band is inmiddels twee keer veranderd. Sinds 2019 maakt Robin Küller deel uit van de band. Vorig jaar brachten ze in deze formatie het album De Aard Van Het Beest uit dat op #1 binnenkwam in de Nederlandse album chart. Ook leuk: Zo zagen de 3JS er vroeger uit!

bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over 3JS

TE GEK: 3JS te horen in Nederlandse theaters met een wel héél bijzonder gezelschap
Beschermd: TE GEK: 3JS te horen in Nederlandse theaters met een wel héél bijzonder gezelschap
ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
Lees alle artikelen over 3JS