Zó ziet de 9 maanden oude zoon van Marieke Elsinga er nu uit
Zie ook:
Delen

Zó ziet de 9 maanden oude zoon van Marieke Elsinga er nu uit

Marieke Elsinga deelt de leukste en mooiste foto's op Instagram, maar haar zoontje komt niet vaak in beeld. Deze mierzoete kiekjes zijn daarom extra leuk!

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo deed ze jaren geelden mee aan Expeditie Robinson, was vast jurylid tijdens I Can See Your Voice. en Marieke was de vaste teamcaptain in het programma ‘Fout maar Goud’.

Marieke is alweer een aantal jaar samen met haar grote liefde, Sander.

9 maanden oud

Sander en Marieke werden vorig jaar voor de eerste keer ouders van een zoon, Jip. Dit is inmiddels 9 maanden geleden en die mijlpaal deelt Marieke graag met haar volgers. Op Instagram deelt de presentatrice een reeks foto’s met haar zoontje in de armen en in een draagzak. Aangezien Marieke niet heel veel foto’s met haar zoontje deelt, zijn deze extra leuk. ‘Ik mocht je 9 maanden dragen en nu mag ik je al 9 maanden tillen. En het is heerlijk!’, schrijft een trotse Marieke eronder. Het gezin is duidelijk aan het genieten van een heerlijke vakantie in de zon. Wat wordt Jip groot zeg. De tijd vliegt voorbij.

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga.

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Laatste werkdag voor Marieke Elsinga: 'Ga dit cluppie enorm missen!'
Laatste werkdag voor Marieke Elsinga: ‘Ga dit cluppie enorm missen!’
Marieke Elsinga neemt emotioneel afscheid: 'Bijna 12 jaar...'
Marieke Elsinga neemt emotioneel afscheid: ‘Bijna 12 jaar…’
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga