100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

ZIEN: Marieke Elsinga enorm verrast met babyshower

Ook al liet Marieke altijd weten niet zo'n fan te zijn van babyshowers, toch was zij enorm blij en enthousiast toen zij er een kreeg van al haar geliefden.

Zwanger

Marieke Elsinga, die we allemaal kennen van het radioduo ‘Mattie en Marieke’ en als televisiepresentatrice, maakte begin juni bekend zwanger te zijn van haar eerste kind. Kort daarna liet zij weten dat zij in blijde verwachting is van een jongen. Zo nu en dan plaatst Marieke wat foto’s van haar babybuikje op Instagram, die snel groeit. Het geluk straalt keer op keer van haar af.

Babyshower

Tijdens de radiouitzending met Mattie, liet Marieke weten dat zij niet zo’n fan is van babyshowers. Zij vond dit maar een Amerikaans ding en niet echt iets voor zichzelf. Afgelopen zondag dacht Marieke dat zij zou lunchen met een vriendin, maar eenmaal aangekomen op locatie, schrok zij enorm van een grote tafel vol met haar vrienden en familie voor zich. Marieke begint te springen van enthousiasme en schrijft bij haar Instagramstory: ‘Wel heel enthousiast voor iemand die babyshowers stom vindt’. De hele middag werden er lekkere, alcoholvrije drankjes geschonken, werden er veel foto’s gemaakt, werd er gelachen met elkaar en werd er heerlijk eten geserveerd. Een geslaagde en zeer onverwachtse babyshower voor Marieke.

Vader

Wie de vader van de baby is, laat Marieke niet veel op foto’s zien. Op deze fotoreeks is zij met een man te zien, maar dat blijkt toch een goede vriend te zijn. ‘En nee, foto 4 is niet de vader van m’n kind’, schrijft Marieke onder de foto. Veel van Marieke’s volgers zijn benieuwd wie dan wel de vader is, ook al heeft zij weleens een (niet zo duidelijke) foto met hem geplaatst. ‘Ben ik nou de enige die zoooo benieuwd is naar de vader’ en ‘Ik dacht dus serieus eindelijk zien we hem’, reageren wat volgers. Wie weet deelt Marieke binnenkort eens een leuke foto met haar grote liefde.

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga

Delen

Meer over Marieke Elsinga

ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga