100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Aangeslagen Chantal Janzen: ‘Stuur dat berichtje wat je al heel lang wil sturen’

Chantal Janzen deelt vandaag een emotioneel en verdrietig berichtje op haar Instagram Stories, omdat zij een dierbare heeft verloren.

Op haar Instagram Stories post ze een foto en schrijft ze ‘Dag lieve Jeroen’. Dat deze Jeroen veel voor haar heeft betekend, blijkt wel uit de story die Chantal na dit berichtje post. Hieruit laat Chantal blijken het belangrijk te vinden om nooit te wachten met contact opnemen met een dierbare, maar het gewoon nu meteen te doen.

‘Zeg die lieve of zeer nodige woorden die je al heel lang wil zeggen’

In het berichtje dat ze vervolgens post schrijft ze ‘Stuur dat berichtje wat je al heel lang wil sturen. Soms piept er ineens eentje tussenuit voordat je ‘t weet. Zeg die lieve of zeer nodige woorden die je al heel lang wil zeggen maar steeds niet durft. Laat de persoon aan wie je denk dat weten.’

‘Gewoon zomaar’

Ze vervolgt haar berichtje ‘Stuur vaker tussendoor wat liefs aan eenieder die je lief hebt. Ben er extra voor diegenen in tijden dat ze het hard nodig hebben. Gewoon, zomaar. Niet omdat het kan, maar omdat het moet.’

‘Liefde en lief zijn voor elkaar is alles’, besluit ze haar bericht. En zo is het maar net.

100pmagazine_chantaljanzenpost

100pmagazine_chantaljanzenpost2

Samengesteld gezin

Chantal Janzen is al jaren gelukkig getrouwd met haar grote liefde Marco Geeratz. Ze leerde hem kennen toen ze nog een puber was, via haar oudere broer. In 2014 trouwden Chantal en Marco. In een waanzinnige jurk gaf Chantal haar jawoord. Dat deden ze geheel in stijl: in Londen.

Samen met haar man Marco hebben ze een prachtig samengesteld gezin, met maar liefst 5 kinderen! Twee eigen kinderen en drie bonuskinderen. Haar man Marco kreeg met zijn vorige vrouw drie kinderen die inmiddels dik de 20 jaar hebben gepasseerd en de oudste zelfs al 30 jaar. Dat was best even wennen voor Chantal, maar inmiddels kan ze haar ‘bonuskinderen’ niet meer uit haar leven denken. Regelmatig deelt Chantal de leukste kiekjes van haar samengestelde gezin met haar fans en die foto’s kunnen altijd rekenen op talloze reacties en likes.

Pasen in bikini

Het was afgelopen weekend Pasen en dus genoten we met z’n alle van het prachtige weer en van de vrije tijd samen. Chantal Janzen besloot Pasen en de zon te combineren en koos voor een gele bikini.

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen.

Delen

Meer over Chantal Janzen

LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Lees alle artikelen over Chantal Janzen