100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Chantal Janzen viert feest in bikini!

Chantal Janzen viert feest in bikini! En omdat het Pasen was deed ze dat uiteraard geheel in stijl: in een gele bikini.

Chantal Janzen

Ze is dé hit van de tv: Chantal Janzen. Zo heeft ze verschillende populaire programma’s op haar naam staan waarbij ze voor de presentatie zorgt.

Maar niet alleen in het zakelijke deel van haar leven moet Chantal Janzen een duizendpoot zijn, ook privé. Ze is al jaren getrouwd met de mooie Marco Geeratz en samen hebben ze twee kinderen: James en Bobby. Uit een eerdere relatie heeft Marco nog drie kinderen, dus het is een drukke boel in huize Geeratz!

Gluren in de woning

In het mooie Amsterdam vind je het prachtige herenhuis van Chantal Janzen en haar gezin. Het is alweer een paar jaar geleden dat Chantal een hometour opnam in haar woning en haar volgers een uniek kijkje gaf. Die beelden kan je hier terug kijken.

Maar niet alleen de keuken, woonkamer en slaapkamer van Chantal zijn met stijl ingericht, ook aan de kinderkamers van James en Bobby is gedacht! Chantal zegt hierover: ‘Met kinderen in huis heb je zó veel spullen en opbergruimte nodig. Maar ik heb nooit concessies gedaan en lelijkere meubels gekocht alleen omdat die kidsproof zijn. Als er een vlek in de bank komt door geknoei, zien we het dan wel weer.’ 

Benieuwd naar de inrichting van de kinderkamers? Die zie je hier!

Pasen in bikini

Het was afgelopen weekend Pasen en dus genoten we met z’n alle van het prachtige weer en van de vrije tijd samen. Chantal Janzen besloot Pasen en de zon te combineren en koos voor een gele bikini. Op haar Instagram story deelde Chantal het kiekje en daarbij schreef ze: ‘Vrolijk Pasen’.

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: 'Tijd voor iets nieuws'
Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: ‘Tijd voor iets nieuws’
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen