100%NL Magazine jan dulles papa
Zie ook:
Delen

Heel Nederland ontroert door aangrijpend interview Jan Dulles

Gisteren schoof Jan Dulles aan bij Humberto Tan, om voor de eerste keer een interview te geven over wat hem en zijn vriendin Caroline is overkomen. Het werd een emotioneel, aangrijpend maar vooral heel krachtig interview.

Overlijden dochter Donna

Het is de nachtmerrie van iedere ouder: je kind verliezen. Op 19 december 2020 overkwam het Jan Dulles en zijn vriendin Caroline. Plotseling stierf hun drie maanden oude dochtertje Donna. Gisterenavond schoof Jan Dulles aan bij Humberto, om voor het eerste te praten over het plotselinge overlijden van zijn dochter.

Aan Humberto laat Jan weten hoe het nu gaat. Muziek is altijd al een uitlaatklep geweest voor Jan, maar na dit ongekende verlies kon zelfs muziek hem ook niet meer helpen. Nadat Jan muziek uit moest zoeken voor de uitvaart van Donna, kwam Jan erachter hoe belangrijk muziek eigenlijk is. Het is nooit Jan zijn intentie geweest om een liedje te schrijven over de verschrikkelijke gebeurtenis dat hem is overkomen, omdat het te heftig is. Na een spontane studiodag samen met Jaap Kwakman is toen toch het liedje ‘Vreemde Leegte‘ ontstaan.

Humberto vraagt Jan of ze inmiddels weten wat er met Donna aan de hand was. Jan: ‘Donna had een scheurtje in haar middenrif. Dat wisten wij niet. Dat is nooit gezien op de echo’s. Dat moet dan een erg klein scheurtje zijn geweest die is gegroeid naarmate zij zelf groeide. Van het een op het andere moment, ik heb zelf het idee dat het in één dag gebeurd is, is haar maag door het scheurtje heen naar boven gekropen.’

Zoon James

Ook vraagt Humberto hoe het nu met Jan’s vriendin Caroline gaat. ‘Het gaat, het moet. Die dalen zijn bij haar veel dieper nog dan bij mij, want een moeder heeft nog een veel sterkere band met zo’n klein kindje. Die heeft haar ook 9 maanden gedragen.’ Jan en Caroline hebben samen ook een zoon, James. ‘Hij is gewoon blij en van hem worden we blij. Voor hem gaan we gewoon door en daar genieten we gewoon elke dag van.’

Je ziet het interview met Jan hier terug.

Beeld: Instagram Jan Dulles, Bron: RTL/Humberto

Delen

Meer over Jan Dulles

WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
Column Jan Dulles: 'We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.'
Column Jan Dulles: ‘We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles