100%NL Magazine Vrienden van Amstel Live
Zie ook:
Delen

Achter de schermen bij Vrienden van Amstel Live

De Vrienden van Amstel Live gaat weer beginnen!

Vandaag is het weer zover! De grootste kroeg van Nederland opent vanaf 20:00u haar deuren. Maar liefst 11x zal Ahoy op zijn kop worden gezet met de leukste duetten van Neerlands grootste artiesten. Dit jaar maken o.a. André Hazes, Marco Borsato, De Dijk, Lil Kleine, dj’s Sunnery James & Ryan Marciano, Anouk, DI-RECT, Jeroen van Koningsbrugge, Kraantje Pappie, Maan, Miss Montreal, Nick & Simon en Ronnie Flex hun opwachting bij de Vrienden van Amstel Live. Het belooft weer een mooi feestje te worden.

Wij mochten voorafgaand aan de show al even sfeerproeven en vroegen deze artiesten wat de Vrienden van Amstel zo bijzonder maakt!

Xander de Buisonjé

“Het is weer een feestje om bij deze editie te zijn. Dit jaar is het extra speciaal omdat ik op een van de avonden mijn 100e optreden verzorg. Ook de afwisseling tussen jong en oud maakt het bijzonder. Ik ben al tweede generatie, kwam hier ooit binnen met Volumia en inmiddels ben ik al 45. De jonge garde omhelst mij bij binnenkomst alsof ik een van hun maten ben. “

Sunnery

“Dit keer bij de Vrienden van Amstel, een heel andere setting dan een set draaien op Ibiza. Normaal krijgen we twee uur om ons kunstje te doen, maar nu moeten we het doen in 11 minuten. Je zet je ego opzij en je gaat mee. Het is een eer om op de rode band te staan en mee te gaan in die gezellige sfeer en daar je steentje aan bij te dragen.

Ryan

We gaan interessante duetten doen. Met Guus, oh sst! Dat heb je niet gehoord 🙂
Als je het ons vijf jaar geleden had gevraagd hadden we ongetwijfeld geantwoord, dit past niet bij ons. Maar nu snappen de mensen beter wat we doen. En de verrassing van de avond: Jeroen van Koningsbrugge in een act – fantastisch!”

Maan

“Toen ik hoorde dat ik mee mocht doen met met Vrienden Van Amstel heb ik wel even een kleine gil gegeven haha. Echt super leuk, deze muziek is ook echt m’n lievelingsmuziek. Ik ga vanavond bijvoorbeeld met Ronnie Flex “Blijf bij mij” doen, maar ook zing ook een duet met Thomas Acda. Super gaaf dat oud en jong hier zo mixen.”

Delen