100%NL Magazine Marco Borsato
Zie ook:
Delen

Advocaat Marco Borsato laat zich uit over gezondheid van de zanger: ‘Gaat niet goed’

De rechtszaak tegen Marco loopt nog, maar volgens advocaat Geert-Jan Knoops gaat het niet goed met de zanger. Hij legt het uit in een podcast.

Marco Borsato

Marco Borsato is bekend als Nederlands zanger en acteur. Hij trouwde in 1998 met Leontine Ruiters en samen kregen zij drie kinderen: Jada, Luca en Senna. Nadat Marco jaren geleden veel in het nieuws kwam in verband met misstanden bij The Voice Of Holland, besloten Marco en Leontine te gaan scheiden. De twee kwamen later weer even bij elkaar, maar zij leven nu al een hele tijd apart van elkaar. Wel gaan de twee nog als vrienden met elkaar om.

Het gaat niet goed

Marco werd vorig jaar aangeklaagd vanwege ontucht met een minderjarig meisje en die rechtszaak loopt nog steeds. Wij horen niet veel van Marco zelf, maar volgens zijn advocaat Geert-Jan Knoops gaat het momenteel niet goed met hem. Geert-Jan vertelde in de Op 1 podcast dat Marco zich momenteel in een zorgelijke situatie bevindt.

De rechtszaak tegen Marco moet nog beginnen en het is nog onduidelijk of er dit jaar voortgang zal zijn. Geert-Jan Knoops heeft geen controle over het tijdschema, want die hangt weer af van de agenda van de rechtbank en het moment waarop het vooronderzoek is afgerond.

Wachten, wachten, wachten

Helaas voor Marco kan hij nu niets anders doen dan wachten. Volgens Knoops voelt Marco zich hierdoor niet goed en dat komt mede vanwege de enorme druk van de strafzaak. Geert-Jan Knoops is voorzichtig als hij het het over de mogelijke uitspraak van de rechter heeft, maar hij laat wel weten dat hij voldoende argumenten heeft om Marco’s verdediging te voeren. Hopelijk voor Marco komt de uitspraak sneller dan verwacht.

Bron en Beeld: Op 1 podcast

Delen

Meer over Marco Borsato

Mary Borsato vertelt over situatie rondom Marco 'Al die narigheid'
Mary Borsato vertelt over situatie rondom Marco ‘Al die narigheid’
Jada Borsato deelt unieke gezinsfoto
Jada Borsato deelt unieke gezinsfoto “Just the 5 of us”
Lees alle artikelen over Marco Borsato