100%NL Magazine TVOH
Zie ook:
Delen

Langverwachte aflevering BOOS online, heb jij hem al gezien?

Vanmiddag om 16:00 uur ging de langverwachte aflevering van BOOS met betrekking tot het programma The Voice online. Hieronder lees je de meest spraakmakende ontwikkelingen en de aflevering zelf. Inmiddels lopen de views van de aflevering aardig op. Heb jij hem al gezien?

Jeroen Rietbergen

Het zal geen verrassing zijn dat Jeroen van Rietbergen een veelbesproken persoon is in de aflevering. Volgens het onderzoek van BOOS hebben er een aantal meiden anoniem toegegeven overschrijdend gedrag te hebben ervaren vanuit Jeroen Rietbergen. Ook ligt er op dit moment een aangifte tegen Jeroen.

Jeroen Rietbergen liet via een statement weten: ‘Tijdens mijn jarenlange betrokkenheid bij The voice of Holland heb ik contact van seksuele aard gehad met enige bij het programma betrokken vrouwen en seksueel getinte whatsappberichten uitgewisseld.’

Vlak na de berichtgeving rondom Jeroen kwam ook Linda de Mol met een statement. Zij verklaarde dat zij de relatie met Jeroen heeft beëindigd. Vandaag kwam zij met een tweede statement waarin ze schreef een gebroken hart te hebben. Linda: ‘Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet.’

Ali B

Tijdens de aflevering van BOOS vertelt een meisje dat ze aangifte heeft gedaan tegen Ali B. Zij geeft aan dat ze jarenlang bang is geweest en het niet durfde te vertellen dat ze is verkracht door de rapper. ‘Ik hoop dat ik met deze aangifte iets openbreek voor meisjes die zich nooit gehoord hebben gevoeld’, aldus het meisje.

Gisteren liet RTL weten de samenwerking met Ali B op te schorten. Inmiddels is ook bekend dat er niet één, maar twee aangiftes tegen Ali B zijn gedaan. De advocaat van Ali B ontkent tot nu toe alle aantijgingen.

Marco Borsato

Ook de naam van Marco Borsato wordt genoemd tijdens de aflevering. ‘Drie jonge vrouwen vertellen ons dat Marco hen overwegend in werksferen ongevraagd en langdurig betast heeft op de billen. Een van hen is medewerker van de Voice’, valt te horen tijdens de utizending.

Tegen Marco Borsato ligt ook een aangifte. Marco zelf heeft op zijn beurt ook weer aangifte gedaan tegen de vrouw in kwestie wegens smaad en laster.

Reactie John de Mol

Talpa-baas John de Mol geeft ook een reactie tijdens de uitzending. Hij geeft aan dat hij in april 2019 op de hoogte werd gebracht van de gebeurtenissen rondom zijn (toen nog) zwager Jeroen van Rietbergen. John: ‘Ik was razend. Ik heb hem gebeld: laat alles uit je handen vallen en kom naar mijn kantoor. Ik heb hem alle hoeken van de kamer laten zien. Ik moest me inhouden om hem niet op zijn bek te slaan. Ik heb gezegd; als je dit maar één keer doet, dan ga je er met kop en kont uit.’

Toch heeft John destijds geen onderzoek naar Jeroen laten instellen. ‘Wij hebben bij dat slachtoffer gecontroleerd of het daarna nog gebeurd is. En daarna heb ik nooit meer wat gehoord. Daarna zijn we er wel op gaan letten en daarna heb ik niks meer gehoord en hoop ik maar dat er niks meer is gebeurd.’

Anouk

Anouk (46) besloot naar aanleiding van alle gebeurtenissen op te stappen bij het programma. “Ik wil niet werken waar jarenlang gewoon een aantal mannen misbruik hebben gemaakt van hun positie en waar er bewust voor is gekozen het stil te houden en de andere kant op te kijken. Dat kan echt niet” aldus de voormalig Voice of Holland-coach.

Aflevering BOOS

Heb jij de aflevering van BOOS nog niet gezien en wil je hem graag zien? Je ziet hem hieronder.

 

 

Beeld: YouTube Boos, Bron: Boos

Delen

Meer over Tim Hofman

Tim Hofman over doodsbedreiging: 'Ik ben blij ben dat er geen kogel door mijn voorhoofd is gegaan'
Tim Hofman over doodsbedreiging: ‘Ik ben blij ben dat er geen kogel door mijn voorhoofd is gegaan’
Tim Hofman keek de dood in ogen:
Tim Hofman keek de dood in ogen: “Ik lag volledig in puin”
Lees alle artikelen over Tim Hofman