ZIEN: Op deze foto lijkt Amalia exact op haar oma Beatrix!
Delen

ZIEN: Op deze foto lijkt Amalia exact op haar oma Beatrix!

Wow, bij het zien van déze foto moesten wij echt even twee keer kijken! Prinses Amalia lijkt sprekend op haar oma Beatrix.

Prinses Amalia en haar oma

Eerder lieten wij jullie zien dat ook prinses Alexia haar looks van haar grootmoeder heeft. Maar wat blijkt? Amalia lijkt nóg meer op prinses Beatrix!

Ogen, tanden, hun mooie glimlach, ze zijn net één gezicht op deze foto! Vind jij ook dat ze op elkaar lijken of vind jij dat Alexia meer op haar oma lijkt?

De mooiste looks van Amalia

Maar dat is niet het enige dat Amalia heeft geërfd van haar oma. Onze prinses loopt iedere keer weer in een prachtige outfit rond. Of het nou een zomerse jurk is of een net pak, ze kan het allemaal hebben. Net als haar oma heeft ze geweldige smaak!

Kan je geen genoeg krijgen van de looks van Amalia? Onlangs vierde prinses Amalia alweer haar 18e verjaardag, een hele mijlpaal. Speciaal voor die gelegenheid zochten wij de mooiste outfits van de prinses voor je op!

Nare periode

Het had zo’n mooie periode voor prinses Amalia moeten zijn. De prinses keek ontzettend uit naar haar studie periode waarbij ze op kamers in Amsterdam zou gaan. Helaas liep het anders.

Vanwege serieuze dreiging zit Amalia nu thuis, en komt ze niet naar buiten. Afschuwelijk. Ook voor haar ouders is dit moeilijk om te zien. Koning Willem-Alexander noemde de situatie met zijn dochter ‘heel erg zwaar’.

 

Beeld: RVD, Bron: Instagram

Delen