100%NL Magazine Amy Rose
Zie ook:
Delen

Amy Rose deelt vervelend nieuws: ‘Blij dat ze erachter zijn gekomen’

Amy Rose is inmiddels langer dan 30 weken zwanger en nu hebben zij na wat testen een bijzondere ontdekking gedaan. Gelukkig is het niet ernstig.

Saul en Amy Rose

Één van de stelletjes van het afgelopen seizoen van Winter vol Liefde zijn Saul en Amy Rose. Vanaf het moment dat Amy Rose Saul leerde kennen was het vlam in de pan. Amy kwam als eerste logé bij Saul en bleef uiteindelijk tot het einde. Het liefdesverhaal van Saul en Amy Rose was een feestje om naar te kijken. De twee zijn nog altijd heel erg gelukkig samen en zij verwachten binnenkort hun eerste kindje.

Of de twee ook al getrouwd zijn, is de vraag. Onlangs deelde Amy Rose wat foto’s en op één van de foto’s waren de letters A.R.C. te zien. Zou dit verwijzen naar Amy Rose Coltof?

Vervelend nieuws

Zwangere Amy Rose is de 30 weken inmiddels gepasseerd en zij gaat regelmatig langs het ziekenhuis voor bloedonderzoek en controles. Daar is onlangs uitgekomen dat zij zwangerschapsdiabetes heeft. Aan RTL Boulevard vertelt Amy Rose erover. ‘Dat is natuurlijk wat minder, maar in principe kan het geen kwaad. Ik ben heel erg blij dat ze erachter zijn gekomen’, aldus Amy Rose.

Amy Rose legt uit dat er in Oostenrijk veel getest wordt tijdens controles. Haar suiker was te hoog en toen werd bekend dat Amy Rose zwangerschapsdiabetes heeft. Zij moet nu op dieet en goed op haar voeding letten, want dat is beter voor de baby, die nu een klein opgezwollen buikje heeft. ‘Ik ben bij dat ik ben getest. Als ik nu weer goed ga opletten met eten, moet het helemaal goed komen.’ Daar twijfelen wij ook niet aan, Amy Rose. Het komt goed!

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen