100%NL Magazine Saul en Amy Rose
Zie ook:
Delen

MOOI: Smoorverliefde Amy Rose en Saul delen heel bijzonder moment

Saul en Amy Rose zijn hartstikke gelukkig samen en zij maken het ene na het andere mooie moment met elkaar mee. Zo leuk om te volgen...

Saul en Amy Rose

Het programma waar iedereen avonden voor thuis is gebleven en de fantastische wintervariant op B&B vol Liefde: Winter vol Liefde. Vijf Nederlanders die gevestigd zijn in winterse oorden in het buitenland gingen opzoek naar de liefde. Het eerste seizoen van dit programma zit er helaas alweer op, maar het smaakt zeker naar meer, want heel Nederland was weer in de ban van de deelnemers, hun verhalen en hun acties.

Één van de stelletjes van het afgelopen seizoen zijn Saul en Amy Rose. Vanaf het moment dat Amy Rose Saul leerde kennen was het vlam in de pan. Amy kwam als eerste logé bij Saul en bleef uiteindelijk tot het einde. Het liefdesverhaal van Saul en Amy Rose was een feestje om naar te kijken. De twee zijn nog altijd heel erg gelukkig samen!

Onvergetelijk moment

De twee hebben hun relatie lang geheim moeten houden, maar nu schreeuwen Amy Rose en Saul het van de daken. Het stel is echt smoorverliefd.

Op Instagram delen zowel Saul als Amy Rose dagelijks de meest romantische foto’s van en met elkaar. Nu deelde Saul beelden van hun tweede liefdesvakantie. ‘Onvergetelijke dagen in NYC met deze stoot. 14-24 november ‘23′, schrijft hij erbij. ‘Het lijkt wel een trailer van een nieuwe romantische film’, ‘Je hebt het echt met haar getroffen wat een leuke meid’ en ‘Wouw. Jij laat haar stralen zoals niemand dat kan’, is een greep uit de reacties. Amy Rose straalt inderdaad enorm en dat is fantastisch om te zien. 

Benieuwd naar deze té leuke video? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Instagram Amy Rose en Saul

Delen