ZIEN: André Hazes geeft kijkje in zijn spiksplinternieuwe woning
Zie ook:
Delen

ZIEN: André Hazes geeft kijkje in zijn spiksplinternieuwe woning

André's nieuwe woning ziet er vanbinnen echt prachtig uit. Hij laat zijn volgers zien hoe hij zijn paleis heeft ingericht en hier zijn wij stiekem een beetje jaloers op.

André Hazes en Monique Westenberg

De turbulente liefdesreis van Monique Westenberg en André Hazes heeft menig hart in Nederland weten te raken. Van een sprookjesachtige romance tot publieke ups en downs, ze hebben het allemaal doorgemaakt.

Na vele omwegen, verdriet, verslavingen en uitdagingen hebben de twee tóch de weg naar elkaar weer gevonden, en zijn ze toch weer samen.

Een tijdje geleden stond Monique nog stil bij een bijzondere datum, de datum dat zij en André hun eerste date hadden. ‘Hij heeft sinds die dag voor de rest van zijn leven last van een koortslip’, schreef Monique bij een romantische video.

Nieuwe woning

André kocht een aantal maanden geleden een nieuwe woning voor zichzelf. Hij is inmiddels weer een hele tijd samen met Monique, maar de twee wonen wel apart van elkaar. André laat vandaag zien hoe zijn nieuwe woning er vanbinnen uitziet. De kamer van Dré, de woonkamer en de eetkamer zien er stuk voor stuk prachtig uit. Wij zijn stiekem een beetje jaloers op dit interieur. Het straalt rust uit, maar door de gekleurde accessoires is het toch hartstikke gezellig. ‘Ik heb zo’n rust weten te creëren van binnen. In mijzelf, maar ook in mijn huis’, schrijft André. Wat fijn dat hij zo’n mooi plekje voor zichzelf heeft gecreëerd. Het genieten kan beginnen!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Andre Hazes

CUTE: Zoontje van André en Monique zingt duet met Mart Hoogkamer
CUTE: Zoontje van André en Monique zingt duet met Mart Hoogkamer
WOW: André Hazes shockeert volgers met nieuwe, heftige look
WOW: André Hazes shockeert volgers met nieuwe, heftige look
Lees alle artikelen over Andre Hazes