100pmagazine_monique_andre
Zie ook:
Delen

ZIEN: André Hazes jr heeft ontspannen momentje bij Monique thuis op de bank

Afgelopen zondag pakte André Hazes een rustmomentje thuis bij zijn ex Monique Westenberg en zijn zoontje Dré. Op een foto die Monique afgelopen zondag op haar Instagram Stories plaatste, is de zanger te zien bij Monique thuis.

Herstellende

Sinds september 2021 houdt André Hazes zich volledig stil in de media. Aan Shownieuws liet zijn manager in september vorig jaar weten dat André Hazes jr kampte met emotionele burn-out klachten.

Rachel Hazes, de moeder van André, vertelde onlangs dat haar zoon herstellende is van een emotionele burn-out en dat hij momenteel een mooie reis aan het maken is. ‘Het gaat beter met André’, aldus zijn moeder Rachel.

Rustmomentje

Gelukkig pakt de zanger zijn rust. Dit doet hij zelfs bij Monique thuis. Terwijl Monique op de voorgrond met hun zoontje Dré aan het spelen is, zie je André Hazes jr. helemaal links in de hoek van de foto op de bank van zijn ex Monique liggen. ‘Vandaag weer een nieuwe uitdaging; Harry Potter!’ schrijft Monique bij de foto.

100pmagazine_hazes

100pmagazine_hazes2

Monique en André

Monique en André hebben geregeld contact met elkaar. Zo postte Monique onlangs nog een video waarin te zien is dat zoontje Dré last heeft van een wiebeltandje. Beide ouders waren bij dat moment aanwezig.

Relatie

Monique en André hebben een zeer turbulente relatie achter de rug. Zo zijn ze al een paar keer eerder uit elkaar geweest, toen weer aan en ze zijn zelfs een keer verloofd! Niet kort na het romantische aanzoek kwam het bericht naar buiten dat André de relatie met Monique had verbroken. En de rest is geschiedenis. André ging een relatie aan met Sarah van Soelen, maar ook dat ging weer uit. Vervolgens kwamen de geruchten op gang dat hij een relatie met Anne Rose zou hebben.

Toch blijven André en Monique voor altijd met elkaar verbonden, want samen hebben ze een zoon. Hun grote trots: Dre.

Bron Instagram Monique Westenberg & Shownieuws | Beeld: Instagram Monique Westenberg.

Delen

Meer over Andre Hazes

LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Andre Hazes

Meer over Monique Westenberg

Geschrokken Monique Westenberg: 'OMG. Wat gebeurt hier!?!?'
Geschrokken Monique Westenberg: ‘OMG. Wat gebeurt hier!?!?’
Monique Westenberg emotioneel over moederschap: 'Alle clichés zijn zo waar'
Monique Westenberg emotioneel over moederschap: ‘Alle clichés zijn zo waar’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg