100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

André Hazes op alle fronten in het zonnetje gezet door Monique

Kleine André heeft duidelijk geweten dat hij jarig was. Alles in en om het huis was die dag versierd in Harry Potter thema.

André

Monique Westenberg en André Hazes zijn geen stel meer, maar voor hun zoontje zijn zij op vakanties en feestdagen nog wel samen als gezin. Zo zijn zij het afgelopen weekend samen naar Parijs geweest. In de media gaat het regelmatig over André en Monique en dat is lang niet altijd positief. Toch draait het voor de vader en moeder van kleine André maar om één ding: het geluk van hem. Wat er ook lijkt de gebeuren, kleine Dré gaat boven alles en daarom zetten zijn vader en moeder hem maar al te graag in het zonnetje.

Verjaardag

Afgelopen dinsdag werd de hele dag André’s 6e verjaardag gevierd, maar of André zelf ook bij de verjaardag van zijn zoon was, is niet bekend. De meeste kinderen zijn ieder jaar fan van een andere tekenserie of film en zij hebben dan ook ieder jaar een ander verjaardagsthema. André heeft dit ook al 6 jaar lang en dit keer koos hij voor Harry Potter. Dit hoefde hij zijn moeder geen twee keer te zeggen, want zij heeft weer alles uit de kast gehaald. Monique deelt nu een video waarop alle mooie momenten van die dag zijn vastgelegd. Zo heeft André een fotoshoot gedaan in Harry Potter thema, werd er taart en donuts gegeten met plaatjes van Harry Potter erop en het hele huis was versierd met slingers en ballonnen van Harry Potter. Daarnaast hebben de kinderen buiten de hele dag op een gigantisch springkussen kunnen springen, om vervolgens een gefrituurd hapje te scoren bij de ingehuurde friettent. Als cadeau kreeg André nog een huisdier, waar hij al een tijdje om vroeg. Wat een geweldige dag moet dat geweest zijn voor André. ‘We zijn lekker aan het nagenieten van alles!’, schreef Monique dan ook onder haar video.

Benieuwd naar de video? Je ziet hem op Monique Westenberg’s Instagram.

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg.

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg deelt geweldig nieuws: 'Kankervrij!!!!!'
Monique Westenberg deelt geweldig nieuws: ‘Kankervrij!!!!!’
Beschuit met blauwe muisjes voor Monique Westenberg
Beschuit met blauwe muisjes voor Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Monique Westenberg