100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

ZIEN: André en Monique op gezinstrip naar Parijs

Een kleine week na de première van de veelbesproken documentaire van André Hazes is hij samen met zijn zoon en Monique naar Parijs.

André Hazes en Monique Westenberg

Ze zijn met stip het meest besproken stel van Nederland: André Hazes en Monique Westenberg. Het duo heeft een turbulente relatie achter de rug. Aan, uit, wel trouwen, niet trouwen. Inmiddels zitten ze beiden in rustiger vaarwater en hebben ze een goede band opgebouwd.

En dat moet wel, want samen hebben ze een zoon: Dré. Hun zoon staat voor voorop en André en Monique zullen er dan ook alles aan doen om hem een zo’n fijn mogelijke opvoeding te bieden.

Documentaire

Vorig week was het dan eindelijk zover: de veelbesproken documentaire van André Hazes ging in première. Tijdens de documentaire deelt André na een lange periode van mediastilte eindelijk zijn verhaal over zijn verslavingen en zijn leven. Het is een heftige en indrukwekkende documentaire om te zien.

Een dag na de première kwam Monique met nog een heftig bericht: niet alleen André was aan de slag gegaan met zijn demonen, ook haar eigen broer. Ze schreef: ‘ast de vader van mijn zoon, is ook mijn broer de strijd aangegaan tegen zijn verslavingen en is nu 4 jaar sober! Ik ben ontzettend trots op deze twee belangrijke mannen in mijn leven.’ Je leest het hele bericht van Monique hier.

Gezinstrip naar Parijs

Om even te ontsnappen van alle hectiek en drama rondom de documentaire van André besloot het gezin om de koffers te pakken en af te reizen naar Parijs, Disneyland Parijs welteverstaan.

Op Instagram deelde Monique verschillende beelden van het gezinstripje. Benieuwd naar nog meer foto’s van de vakantie van André en Monique? Die zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg, Shownieuws

Delen

Meer over Andre Hazes

LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
Lees alle artikelen over Andre Hazes

Meer over Monique Smit

Monique Smit over haar dochter Lovi: 'Heb daarna nog 4 echo's gedaan, omdat ik het niet geloofde.'
Monique Smit over haar dochter Lovi: ‘Heb daarna nog 4 echo’s gedaan, omdat ik het niet geloofde.’
AAWH: Monique Smit deelt vertederende backstage foto met Luca
AAWH: Monique Smit deelt vertederende backstage foto met Luca
Lees alle artikelen over Monique Smit