100%NL Magazine Danny Ann Dominique Froger
Zie ook:
Delen

ZIEN: Ann Dominique, Fallon en Scottie in matching outfits!

Samen met haar dochters Fallon en Scottie straalt Ann Dominique op de foto.

Danny Froger en Ann Dominique

Zanger Danny Froger en de bloedmooie Ann Dominique leerden elkaar kennen in een restaurant. Vanaf dat moment was het raak. Ann Dominique vertelde hier eerder over: ‘Daarna hebben we elkaar via Instagram weer gevonden. Eigenlijk door Yves Berendse. Danny kon mij niet vinden op Instagram, omdat ik een ingewikkelde naam heb. Yves volgde mij al omdat wij elkaar kennen. Hij liet mijn Instagram zien aan Danny en hij zei: ‘Hee, dat is het meisje dat ik zoek!’. Hij ging mij volgen, wij hebben weer contact gekregen en zijn gaan daten.’ En de rest is geschiedenis. Het stel is na al die jaren nog steeds smoorverliefd en wonen samen in een prachtig huis in het gezellige Huizen.

Kinderen

En daar wonen ze niet alleen, maar samen met hun twee dochters Fallon en Scottie. De meisjes zijn allebei gezegend met een kop vol haar en zijn echt om op te vreten zo lief. Twee kinderen is hard werken maar gelukkig blijven Danny en Ann Dominique ook genoeg tijd voor elkaar vrij maken. Ann Dominique: ‘Lekker een hapje eten met z’n tweetjes of met vrienden wat leuks doen op een vrijdagavond. Eten en dan nog ergens een drankje. Samen naar de film of naar premières. Even leuk opgedirkt samen ergens naartoe gaan.’

Matching

Op Instagram plaatst Ann Dominique regelmatig de leukste kiekjes van haar meiden, óf Danny, dat kan natuurlijk ook. 😉 Deze keer plaatste ze een wel té schattige foto die we jullie niet willen onthouden. Alle drie de dames stralen op het kiekje inclusief matching muts!

‘Gilsmom’

Wat een snoezige foto van moeder en dochters, Danny mag in zijn handen knijpen met drie van zulke leuke meiden thuis!

Beeld: eigen beeld 100%NL Magazine, Bron: Instagram

Delen

Meer over Danny Froger

Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: 'Ik kan niet wachten'
Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: ‘Ik kan niet wachten’
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten:
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten: “Waar is het feestje”
Lees alle artikelen over Danny Froger