100%NL Magazine Ann Dominique Danny
Zie ook:
Delen

Zó mooi zagen we het gezin van Ann Dominique en Danny nog nooit samen

Zowel Danny als Ann Dominique delen dagelijks de mooiste foto's met hun kinderen, maar deze overtreft alles. Wat een prachtig gezin!

Danny en Ann Dominique

Als er één gezin is waar heel Nederland vrolijk van wordt en een warm gevoel van krijgt, zijn het de Frogers. Danny Froger en Ann Dominique zijn al ruim zes jaar een stel en in die jaren hebben zij heel wat bereikt samen. Zij kregen twee hele lieve en knappe meiden, zijn al jaren de baasjes van hun pluizige viervoeter, Sjaak en zij maken de mooiste momenten met elkaar mee. Zo gaan zij regelmatig samen op vakantie, genieten zij van verkleedpartijtjes en andere leuke dingen thuis.

Gezinsfoto

Danny en Ann Dominique delen dagelijks foto’s van hun dochters en daar worden hun volgers steeds vrolijker van. Ook laat het gezin zich regelmatig fotograferen en daardoor ontstaan de mooiste foto’s. Dit keer deelt Ann Dominique een gezinsfoto, waar wij en al haar volgers enorm blij van worden. ‘Als ik naar deze foto kijk, dan ben ik zo ontzettend trots! Mijn mooie gezin! Mijn Alles! Dankbaar!’, schrijft Ann Dominique onder dit gezinskiekje. ‘Mag je zeker trots op zijn wat een rijkdom’ en ‘Dat kan je zeker wezen …prachtig’, reageren twee volgers. Zo mooi zagen wij dit gezin nog niet eerder samen. Wat is het toch een prachtige familie en wat geweldig om te zien dat zij zo van en met elkaar genieten.

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique Wilten.

Delen

Meer over Danny Froger

Fallon Froger neemt volgers mee in een schattige make-up video
Fallon Froger neemt volgers mee in een schattige make-up video
Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: 'Ik kan niet wachten'
Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: ‘Ik kan niet wachten’
Lees alle artikelen over Danny Froger