100%NL Magazine Anna Nooshin
Zie ook:
Delen

Anna Nooshin verrast volgers met korte coupe!

Anna Nooshin is niet bang voor wat verandering, zeker als het haar haar betreft. Vandaag verrast ze haar volgers met een korte coupe!

Anna Nooshin

Anna Nooshin is modeblogger, presentatrice, maar vooral ondernemer in hart en nieren! Overal waar ze kansen ziet grijpt ze ze, en dat doet ze met succes! Anna heeft een eigen beautybrand: NOOSH.

Ook op liefdesgebied gaat het Anna voor de wind. In april 2019 ging haar grote liefde Nassim Zeta voor zijn Anna op zijn knieën. Anna zei natuurlijk volmondig ja! De verloving vond plaats op een prachtige locatie en daar werd een supermooie foto van gemaakt. Die zie je hier!

Hoewel het romantische aanzoek alweer een tijdje geleden is, hebben Anna en Nassim geen haast met het plannen van hun droombruiloft. Wanner het gaat plaatsvinden is nog niet bekend.

Kapsels

Het is niet de eerste keer dat Anna besluit om het roer rigoureus om te gooien wat haar kapsel betreft. Zo verfde ze eerder al haar donkere lokken platinablond! 

Als je dacht dat dat het was heb je het mis, want daarna werd het nog gekker: Anna koos ook voor roze! Kort lang, roze of blond: Anna kan alles hebben. Wat een beauty!

Korte coupe

En nu besloot Anna dus dat het tijd was voor een frisse wind en liet ze haar lange lokken kort knippen. ‘First shorter hair selfieeeeeeeeee’, jubelt ze bij de foto.

Haar volgers vinden het prachtig! Zo schrijft de stylist van de sterren, Leco van Zadelhoff: ‘Love it!’ en ook Olcay schrijft dat ze het mooi vindt.

Wat vinden jullie van Anna’s nieuwe look?

Bron en Beeld: Instagram Anna Nooshin

Delen

Meer over Anna Nooshin

BABYNIEUWS: Anna Nooshin bevallen van eerste kindje
BABYNIEUWS: Anna Nooshin bevallen van eerste kindje
WOW: Anna Nooshin staat op knappen en showt haar zwangere buik
WOW: Anna Nooshin staat op knappen en showt haar zwangere buik
Lees alle artikelen over Anna Nooshin