100%NL Magazine Anna Nooshin

Anna Nooshin

Anna Nikbakht Nooshin (18 december 1986) is bekend als Nederlands-Iraans ondernemer, modeblogger en presentatrice. Nooshin vluchtte op 7-jarige leeftijd naar Nederland. Jaren later studeerde ze cum laude af in communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Toen zij 24 jaar was startte ze met het NSMBL.nl webzine samen met Wayne Parker. Oktober 2014 organiseerde ze in Amsterdam het modefestival. Nooshin bracht twee boeken uit over haar leven.  

Carriere Anna Nooshin

Nooshin was in veel televisieprogramma’s te zien. Zo begon ze in 2015 bij RTL Boulevard als mode- en lifestyledeskundige, werkte ze mee aan Hollands Next Top Model en was ze deelneemster van Expeditie Robinson 2016. In 2016 lanceerde ze haar eigen lingerielijn bij Hunkemöller en een sieradenlijn. Verder was ze nog te zien in de programma’s Een goed stel hersenen en De Slimste Mens. 

Privé

Nooshin en ex Danny Roumimper gingen in 2018 uit elkaar na een relatie van 13 jaar. Noushin vond later opnieuw de liefde met Nassim Zeta. Het stel verloofde zich in april 2019, maar trouwen werd het nooit. In 2022 laat ze op Instagram weten dat ze uit elkaar zijn.