100%NL Magazine Annemarie Keizer
Zie ook:
Delen

Annemarie Keizer verrast fans met hartverwarmende foto van Kiki Joa

Op Instagram verrast Annemarie Keizer haar volgers met een liefdevolle foto van haar grootste trots: haar kinderen Kiki en Joa.

Annemarie Keizer

Annemarie Keizer, beter bekend als de echtgenote van Simon Keizer, is meer dan alleen de vrouw naast de bekende zanger. Ze is een trotse moeder, een inspirerende influencer en een ster op sociale media. Met haar authentieke en oprechte berichten deelt Annemarie haar leven, de uitdagingen van het moederschap, en mooie momenten met haar volgers.

Nu Simon na al die jaren niet langer deel uit maakt van het muziekduo Nick & Simon heeft hij veel meer tijd over voor zijn gezin. En daar geniet Annemarie met volle teugen van! Zo deelde Annemarie een paar weken geleden nog te leuke foto’s samen met Simon tijdens de Volendammer kermis. Wat heerlijk om het koppel zo verliefd te zien!

Kinderen

Samen zijn Simon en Annemarie de trotse ouders van twee prachtige kinderen: dochter Kiki en zoon Joa. Kiki en Joa zijn samen ook echt een heel leuk setje en Kiki ontpopt zich echt als een grote zus. Wat mooi om hen samen voorbij te zien komen op social media!

Hartverwarmende foto

Ook deze keer weet Annemarie haar volgers weer te verblijden met een waanzinnige foto van het thuisfront. Dit keer een foto waarbij we Kiki en Joa samen in de bakfiets zien zitten, terwijl Kiki haar kleine broertje stevig vasthoudt. Echt zó lief!

‘Allerliefste zorgzaamste zus’

100%NL Magazine Annemarie Keizer

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer

Delen

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer