100pmagazine_simon_annemarie
Zie ook:
Delen

Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’

De afgelopen week besloot Annemarie Keizer om uit haar comfortzone te stappen en koos ze voor zichzelf. Op Instagram stond Annemarie stil bij deze bijzondere ervaring.

Annemarie Keizer

Annemarie Keizer, afkomstig uit Volendam en echtgenote van Simon Keizer, heeft zich door de jaren heen ontpopt tot een ware influencer met een hele hoop volgers op social media. Op Instagram heeft ze zelfs meer dan tweehonderdduizend volgers!.

Het huwelijk met haar jeugdliefde Simon heeft geleid tot een prachtig gezin met twee kinderen, Kiki en Joa. Het gezin woont in een vrijstaande villa in Volendam, waar het hen aan niets ontbreekt. Gluren in de villa van Simon en Annemarie? Dat kan hier.

‘Loslaten vind ik zo moeilijk!’

Nu haar man Simon na zijn muzikale avontuur met Nick in rustiger vaarwater zit, plukt het gezin Keizer de vruchten van een kalmer bestaan dat ruimte biedt voor meer onderlinge aandacht en ontspanning.

In een lange en eerlijke post op Instagram begint Annemarie haar verhaal met: ‘Aan het begin van dit jaar besloot ik dat het tijd was om patronen te doorbreken en vaker nieuwe dingen te ondernemen. Samen met Simon, als gezin maar ook zonder gezin.’ En aan deze belofte aan zichzelf heeft Annemarie zich gehouden. Samen met haar beste vriendin besloot ze om voor het eerst een paar dagen zonder haar gezin door te brengen. ‘Simon bleef daardoor meerdere dagen alleen thuis met onze kinderen (geloof me dit ging ver out of my comfortzone want in mijn hoofd moet ik er altijd zijn om voor het gezin te zorgen).’

Bij de post deelt Annemarie ook een liefdevolle video waarop te zien is hoe ze afscheid neemt van Simon en haar kinderen, maar zien we ook het plezier en geluk wat Annemarie uitstraalt terwijl ze op een retreat was! Het heeft haar zichtbaar goed gedaan. ‘Vrijdag moest ik eerst 10x slikken. Noem het overdreven maar loslaten vind ik zo moeilijk!
Maar wat was het fijn! Een weekend lang even helemaal niets hoeven! Heerlijke yogasessies, lekker eten, slapen en ontspannen! En alle eventuele zorgen over het thuisfront waren natuurlijk helemaal voor niets, want dat ging gewoon zijn gangetje zonder mij.’

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer

Delen

Meer over Annemarie Keizer

ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto's
ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto’s
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer