100%NL magazine Annemarie Keizer
Zie ook:
Delen

Annemarie Keizer beleeft geluksmoment met pasgeboren zoon Joa

Baby Joa is alweer een maand oud en zorgt nu al voor een hele hoop geluk en liefde voor Simon en Annemarie Keizer.

Gezin Simon en Annemarie

Simon en Annemarie Keizer mogen zichzelf gelukkig prijzen met twee schatten van kinderen. Samen zijn ze de ouders van dochter Kiki en zoon Joa. Een koningspaar!

De twee tortelduifjes zijn al jaren een gelukkig stel en zijn al verliefds sinds hun tienerjaren. Al ging dat niet vanzelf.

Zo schreef Annemarie ooit: ‘Ik nam mijzelf voor om hem deze keer niet te zoenen want het was Simon.. De jongen die niet vies was van vrouwelijk schoon (&ik speelde liever hard to get).’ En blijkbaar heeft dat gewerkt! ‘Later die avond kuste hij mij en ik hem. Een paar dagen daarna gingen we naar de bios en een week later na de welbekende Volendammer kermis voelde ik: dit gaat nooit meer over.’ Wat een romantisch verhaal! En bij dit romantische verhaal horen natuurlijk ook romantische foto’s uit vervlogen tijden. Die zie je hier.

Baby Joa

Op 21 december 2021 zag het tweede kindje van Simon en Annemarie, Joa, het levenslicht. Vol trots schreef Simon toen op Instagram: ‘Op 21-12-’21 om 18.48 uur mochten wij onze kerngezonde zoon JOA op deze wereld verwelkomen! Omdat hij maarliefst 8,5 pond weegt is het niet onlogisch dat mama het nog wel zwaar heeft. Ik zal je de details besparen. Los van dat fysieke deel lopen we over van geluk!’

Inmiddels is de kleine alweer een maand oud en natuurlijk de allerliefste baby ooit! 😉 Ook Annemarie kan haar geluk niet op met haar kleine man. Bij een hele lieve foto schrijft ze: ‘Wat hou ik zielsveel van ons kleine mannetje… Onvoorwaardelijk en voor altijd!’. Je ziet de mooie foto hieronder.

Binnenkijken in de woning

Het gezin Keizer woont in een prachtige vrijstaande villa in het mooie Volendam. Middenin het prachtige centrum van Volendam vind je niet alleen de woning van Jan Smit, maar iets verderop -om de hoek om precies te zijn- vind je ook de prachtige villa van Simon en Annemarie Keizer!

Wist je dat Annemarie vroeger zelf een woonwinkel had? Dat is goed te zien aan haar mooie interieur! Benieuwd naar de woning van Simon en Annemarie? Die zie je hier.

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer

Delen

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer