100%NL Magazine Anouk
Zie ook:
Delen

Anouk beleeft emotioneel moment met zoon Elijah

Een moeilijk en emotioneel moment voor Anouk, nadat ze haar zoon Elijah naar Hawaii bracht.

Anouk

Sinds haar gigantische hit ‘Nobody’s Wife’ in 1997 kunnen we in Nederland niet meer om rockchick Anouk heen. Ze scoorde hit na hit. De afgelopen jaren zagen we Anouk ook meer op tv, als coach bij The Voice of Holland.

Naast haar werkzaamheden is Anouk ook nog eens moeder van 6 kinderen. Inmiddels zijn haar kinderen alweer bijna allemaal groot en slaan ze hun vleugels uit. Benieuwd hoe de kinderen van Anouk er vandaag de dag uitzien? Dat zie je hier.

Getrouwd

In juni 2022 was het dan eindelijk zover: Anouk trouwde met haar grote liefde Dominique Schemmekes. Ten overstaande van duizenden mensen gaven Anouk en Dominique elkaar het ja-woord op het Malieveld. Anouk zag er prachtig uit in een lange, witte jurk en straalde als nooit tevoren.

Natuurlijk waren de kinderen van Anouk er ook bij. Ook zij zagen er prachtig uit en waren ook allemaal in het wit gekleed.

Emotioneel moment

Iedere moeder zal het wel herkennen: er komt een moment dat je je kinderen moet loslaten. En ook al heeft Anouk 6 kinderen, dit gaat nooit wennen. Op Instagram deelt Anouk een emotioneel moment die zij beleefde met haar zoon Elijah.

‘Trots op jou! Ik heb net mijn zoon afgezet bij een universiteit in Hawaï, zodat hij zijn droom kan najagen om marine bioloog te worden.’

Op de foto zien we Anouk haar zoon Elijah knuffelen. Wat een mooi maar ook emotioneel moment voor moeder en zoon.

Bron en Beeld: Instagram Anouk

Delen

Meer over Anouk

Anouk laat van zich horen na schokkend bericht en ontvangt lovende reacties
Anouk laat van zich horen na schokkend bericht en ontvangt lovende reacties
HUH? Anouk deelt schokkend bericht en dat roept veel vragen op
HUH? Anouk deelt schokkend bericht en dat roept veel vragen op
Lees alle artikelen over Anouk