100%NL Magazine Anouk
Zie ook:
Delen

ZIEN: Anouk geeft jawoord in witte jurk

Vandaag was het dan eindelijk zover: Anouk is getrouwd met haar grote liefde Dominique!

Anouk

Zangeres Anouk is officieel een getrouwde vrouw!

Na verschillende relaties is Anouk inmiddels al heel wat jaren weer heel gelukkig met Dominique Schemmekes. De 47-jarige zangers kan haar geluk niet op met een leuke man aan haar zijde en haar 6 kinderen om haar heen.

Ja je leest het goed, je zou het niet zeggen maar Anouk heeft maar liefst zes kinderen! We zetten ze even voor je op een rijtje: Haar oudste drie kinderen (Benjahmin, Elijah en Phoenix) kreeg ze met haar ex Remon Stotijn. Haar vierde kind, zoon Jesiah, kreeg ze met rapper Unorthadox. Vervolgens kreeg ze met haar ex Seraino zoon Sion. En uiteindelijk kreeg ze haar jongste dochter Jelizah met Dominique. Benieuwd hoe de kinderen van Anouk eruit zien? Dat zie je hier!

Getrouwd met Dominique!

Het was een grote droom van Anouk om te trouwen tijdens haar concert op het Malieveld in Den Haag. Het was even spannend, maar een paar weken geleden kreeg Anouk dan echt het officiële akkoord van de Gemeente Den Haag. Er mocht getrouwd worden op het Malieveld!

Weken aan voorbereiding zijn eraan vooraf gegaan, maar vandaag was het dan ein-de-lijk zover: Anouk is officieel getrouwd met Dominique! Ten overstaan van duizenden mensen gaven de twee elkaar het jawoord.

Het gelukkige stel zag er prachtig uit en Anouk straalde als een echte bruid in haar witte jurk.

Bron en Beeld: Instagram, AD, ANP Foto

Delen

Meer over Anouk

Anouk laat van zich horen na schokkend bericht en ontvangt lovende reacties
Anouk laat van zich horen na schokkend bericht en ontvangt lovende reacties
HUH? Anouk deelt schokkend bericht en dat roept veel vragen op
HUH? Anouk deelt schokkend bericht en dat roept veel vragen op
Lees alle artikelen over Anouk